Αλάσκα: Το κρουαζιερόπλοιο Carnival Spirit συγκρούστηκε με παγόβουνο – Δείτε βίντεο

Viral έγινε η στιγμή που κρουαζιερόπλοιο στην Αλάσκα χτύπησε παγόβουνο.

Αλάσκα: Το κρουαζιερόπλοιο Carnival Spirit συγκρούστηκε με παγόβουνο – Δείτε βίντεο
1'

Στιγμές… Τιτανικού έζησαν οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Carnival Spirit την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και το πλοίο προσέκρουσε απροσδόκητα σε παγόβουνο. Κανένας δεν τραυματίστηκε, ενώ, δεν σημειώθηκαν ζημιές από το περιστατικό, το οποίο ένας εκπρόσωπος της Carnival Cruise Line περιέγραψε ως «χτύπημα κομματιού πάγου που είχε παρασυρθεί από τα κύματα».

Το Carnival Spirit έπλεε στο Tracy Arm Fjord της Αλάσκας, μία πλωτή οδό νότια της πόλης Τζούνο, γνωστή για την εντυπωσιακή ομορφιά της αλλά και για τα κομμάτια του πλωτού πάγου, σύμφωνα με το CNN.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα από τη στιγμή της σύγκρουσης, έκαναν τον «γύρο» του διαδικτύου. Εντωμεταξύ, επιβάτης περιέγραψε σε δημοσίευση ότι το πλοίο σταμάτησε «για ώρες, ώστε να εκτιμηθούν οι ζημιές».

«Διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε ζημιά στο πλοίο και το σκάφος συνέχισε την κρουαζιέρα του», είπε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της εταιρείας στο CNN Travel. Το Carnival Spirit ολοκλήρωσε την επταήμερη κρουαζιέρα στην Αλάσκα την Τρίτη, χωρίς διακοπή, επιστρέφοντας στο Σιάτλ της Ουάσιγκτον. Από τότε, το πλοίο ξεκίνησε άλλο ταξίδι μετ’ επιστροφής στην Αλάσκα, αυτή τη φορά για δεκατέσσερις ημέρες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή