Προσομοίωση: Όταν ο τρόμος γίνεται πραγματικότητα - Πώς είναι όταν σου επιτίθεται καρχαρίας (Vid)

Η τρομακτική προσομοίωση δείχνει πως θα έμοιαζε η στιγμή της επίθεσης από καρχαρία

Προσομοίωση: Όταν ο τρόμος γίνεται πραγματικότητα - Πώς είναι όταν σου επιτίθεται καρχαρίας (Vid)
Unsplash
1'

Αν οι ταινίες «Τhe Meg» σας άρεσαν και σας έχουν αφήσει με απορίες και θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους πλέον εξαφανισμένους, θανατηφόρους καρχαρίες, τότε υπάρχει μια ρεαλιστική προσομοίωση οι οποία δείχνει αναλυτικά πως θα φαινόταν αν δεχόσασταν επίθεση από έναν μεγαλοδόντη.

Εκτιμάται ότι το μήκος του Μεγαλοδόντη κυμαίνεται μεταξύ 15 και 18 μέτρων - δηλαδή τρεις φορές μεγαλύτερο από το μέγεθος του μεγαλύτερου καταγεγραμμένου λευκού καρχαρία - και το βάρος του εκτιμάται ότι κυμαίνεται μεταξύ 48 και 103 τόνων.

Αυτοί οι τεράστιοι καρχαρίες κατοικούσαν στους ωκεανούς πριν από περίπου 23 έως 3,6 εκατομμύρια χρόνια και εξαφανίστηκαν πριν από 2,6 εκατομμύρια χρόνια, όταν η Γη εισήλθε σε μια φάση παγκόσμιας ψύξης στο τέλος της Πλειόκαινου εποχής.

Αν και ευτυχώς δεν θα συναντήσουμε ποτέ αυτό το κολοσσιαίο θηρίο στη φύση, είναι δυνατόν να πάρουμε μια ιδέα για το πόσο τρομακτική θα ήταν μια επίθεση του μεγαλοδόντη χάρη σε μια ρεαλιστική προσομοίωση.

Το βίντεο, το οποίο δημιουργήθηκε από τον χρήστη @aleksey_nz, δείχνει τον καρχαρία να επιτίθεται σε ένα μεγάλο πλοίο και να βυθίζει τα δόντια του σε αυτό πριν το σπάσει στη μέση.

Στη συνέχεια, ένα θραύσμα του πλοίου που βουλιάζει βγάζει εκτός το ελικόπτερο, ρίχνοντάς το στον ωκεανό.

Δείτε το βίντεο

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή