Μεξικό: Αγνοούμενος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός λίγες μέρες μετά την εξαφάνισή του

Η οικογένεια του ηθοποιού και οι αρχές δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει όλες τις λεπτομέρειες γύρω από τον τραγικό θάνατό του

Μεξικό: Αγνοούμενος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός λίγες μέρες μετά την εξαφάνισή του

ο Τζέιμς

Instagram / jameshollcroft
3'

Ένας ηθοποιός πέθανε σε ηλικία μόλις 26 ετών μετά την εξαφάνισή του.

Ο James Hollcroft, ο οποίος εμφανιζόταν στην τηλεοπτική εκπομπή Como dice el dicho («Όπως λέει ο λόγος»), βρέθηκε νεκρός κοντά στο σπίτι του στην Πόλη του Μεξικού. Είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς στις 3 Σεπτεμβρίου και έκτοτε δεν είχαν ακουστεί νέα του.

Ωστόσο, η συντετριμμένη αδελφή του επιβεβαίωσε τώρα ότι βρέθηκε νεκρός την περασμένη εβδομάδα. Η ίδια μοιράστηκε τη συντριβή της για την απώλεια, ενώ απέτισε φόρο τιμής στον αδελφό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε μια δήλωση που μοιράστηκε στο Instagram, η Jane είπε: «Θα σε αγαπώ για πάντα, σε ευχαριστώ για τα χρόνια που μοιραστήκαμε μαζί και που μου χάρισες τις πιο υπέροχες στιγμές που έχω ζήσει ποτέ, θα είσαι πάντα παρών στις καρδιές μας, μικρέ αδερφέ».

Η οικογένεια του James και οι αρχές δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει όλες τις λεπτομέρειες γύρω από τον τραγικό θάνατό του. Η αδελφή του Jane Hollcroft δήλωσε ότι ο James επέστρεφε στην κατοικία του στο Tizapan στο Μεξικό όταν εξαφανίστηκε.

Ο ηθοποιός σπούδαζε στο κοντινό Κέντρο Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης, το οποίο λειτουργεί από την Televisa, έναν κορυφαίο οργανισμό μέσων ενημέρωσης στο Μεξικό.

Η σχολή του ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook: «Σε ευχαριστούμε για όλες αυτές τις καλές στιγμές που περάσαμε μαζί κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής σου στην υποκριτική. Θα σε έχουμε στις αναμνήσεις και στις καρδιές μας, θα είσαι πάντα μέρος της οικογένειας του CEA, αντίο αγαπητέ James Hollcroft». Ο φίλος του James, Luis Duval, ανέφερε επίσης σε μια ανάρτηση που έχει πλέον διαγραφεί: «Σε αγαπώ, σε αγαπώ τόσο πολύ. Θα μου λείψεις. Πέτα ψηλά αγόρι μου. Θα θυμάμαι πάντα πόσο σπουδαίος είσαι».

Ο γαμπρός του Aruto Avila πρόσθεσε: «Εύχομαι όλα να είναι απλά ένα όνειρο, σε ευχαριστώ που ήσουν ο αδερφός που ήσουν, ο θείος που ήσουν με τα ανίψια σου, ο σπουδαίος γιος που ήσουν. Θα μας λείψεις πολύ, αυτό μου ραγίζει πραγματικά την καρδιά. Σήμερα κατεβάζουμε την αυλαία εδώ, αλλά ξέρω ότι είσαι στον ουρανό και κάνεις εκείνη τη μεγάλη σκηνοθεσία για την οποία μιλούσες τόσο πολύ».

Ενώ ο James ήταν γνωστός για το ρόλο του στο Como dice el dicho, που βασίστηκε σε πραγματικά γεγονότα, είχε επίσης κερδίσει ένα ρόλο στον 11ο κύκλο του «Dime queue si» («Πες μου ναι»), που τώρα προβάλλεται η 16η σεζόν του.

Οι θαυμαστές θρήνησαν επίσης τον θάνατο του James, με έναν να γράφει: «Μια αγκαλιά Jane, ευλογίες σε σένα και την οικογένειά σου και ο αδελφός σου είναι στην αγκαλιά του Θεού». Ένας δεύτερος συνέχισε προσθέτοντας: «Αναπαύσου εν ειρήνη και δύναμη για σένα και την οικογένειά σου». Κάποιος άλλος έγραψε: «Πολλή ειρήνη, δύναμη, όλη τη στοργή και βαθιά αγάπη στην οικογένειά του. Είθε η ψυχή του να αναπαυθεί με τους αγγέλους στον ουρανό περιτριγυρισμένη από άπειρη αγάπη».

«Ένας άλλος μικρός άγγελος στον ουρανό. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Είθε ο Θεός να σε έχει στην Αγία Βασιλεία Του. Και να λάμπεις για το αιώνιο φως», ανέφερε ένας άλλος.

Με πληροφορίες από την Daily Star

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή