Φλόριντα: 17χρονος σκότωσε τη μητέρα του - Έναν χρόνο πριν είχε πυροβολήσει τον πατέρα του

Ισχυρίστηκε πως η μητέρα του προσπάθησε να τον σκοτώσει

Φλόριντα: 17χρονος σκότωσε τη μητέρα του - Έναν χρόνο πριν είχε πυροβολήσει τον πατέρα του
2'

Μια φρικιαστική υπόθεση που σημειώθηκε στη Φλόριντα είδε το φως της δημοσιότητας με έναν 17χρονο που σκότωσε τη μητέρα του με μαχαίρι ενώ είχε σκοτώσει και τον πατέρα του, πέρισυ στην Οκλαχόμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης είναι ο Κόλιν Γκριφιθ, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Κυριακής κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε πως η μητέρα του Κάθριν Γκρίφιθ, μαχαιρώθηκε στον λαιμό κατά τη διάρκεια ενός καβγά, αφού του όρμησε με ένα μαχαίρι και έπεσε πάνω του.

Στο σημείο, έσπευσε η αστυνομία όμως όταν του ζήτησαν να τους περιγράψει τι είχε συμβεί δεν απάντησε και ζήτησε να μιλήσει σε έναν δικηγόρο, ενώ μετά από συλλογή στοιχείων από τον τόπο του εγκλήματος προέκυψε πως αυτά που ανέφερε ο 17χρονος στο τηλέφωνο δεν αντιστοιχούσαν στα στοιχεία που είχε. Μάρτυρες ανέφεραν ότι μητέρα και γιος μάλωναν στην αυλή του σπιτιού τους και εκείνος την άρπαξε από τα μαλλιά και την έσερνε:

«Ανοίγει την πόρτα και υπάρχουν μερικές διαφωνίες. Δεν ξέρω ακριβώς τι είπαν γιατί καθόμουν στη βεράντα μου. Το επόμενο πράγμα που είδα είναι ότι την αρπάζει και την τραβάει μέσα στο σπίτι», δήλωσε στο WFLA μια γειτόνισσα. «Απλά την άρπαξε – φαινόταν σαν να την άρπαξε από τα μαλλιά».

Η New York Post γράφει ότι η αυτοψία του ιατροδικαστή έδειξε ότι η Κάθριν Γκρίφιθ πέθανε από βαθύ διαμπερές τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό. Μάλιστα η συγκεκριμένη μαχαιριά δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία.

Ο Κόλιν Γκριφιθ το 2023 είχε σκοτώσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι τους στην Οκλαχόμα τον πατέρα του πυροβολώντας τον θανάσιμα μετά από καυγά. Τότε ήταν 15 ετών τότε.

Σύμφωνα με όσα είπε στην αστυνομία είχε στριμωχτεί από τον πατέρα του στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού και τότε με ένα όπλο τον πυροβόλησε δύο φορές, μία στο στήθος και μία στο κεφάλι. Η μητέρα του Κόλιν πλήρωσε 50.000 δολάρια για να τον βγάλει με εγγύηση από τη φυλακή, σύμφωνα με τα αρχεία. Επειδή δεν μπορούσε να αποκλειστεί η περίπτωση της αυτοάμυνας οι κατηγορίες αποσύρθηκαν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή