Γερμανία: Της έριξαν ναρκωτικά και την βίασαν ομαδικά. Ιρακινοί και Σύριοι οι κύριοι ύποπτοι

Στον βιασμό φέρεται να συμμετείχε και μια νεαρή γυναίκα.
2'

Λίγες μόλις ώρες μετά την παραδοχή της υπουργού Εσωτερικών της Γερμανίας ότι το μεταναστευτικό προκαλεί κατάρρευση του αισθήματος ασφαλείας στην χώρα, η πραγματικότητα την επιβεβαιώνει. Όπως έγινε γνωστό από την εισαγγελία του Μπιλεφελντ επτά ύποπτοι φέρονται να εμπλέκονται στον ομαδικό βιασμό μιας 18χρονης γυναίκας στην πόλη Χέρφορντ στο γερμανικό κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Η κοπέλα φέρεται να ναρκώθηκε με σταγόνες και να βιάστηκε πολλές φορές σε ένα πάρκινγκ

Στην υπόθεση εμπλέκονται δύο Ιρακινοί υπήκοοι, ένας Γερμανο-Σύρος και άλλοι τέσσερις που έχουν γερμανική υπηκοότητα. Οι Γερμανοί πολίτες ενδέχεται να έχουν μεταναστευτικό υπόβαθρο, αλλά η Γερμανία δεν δημοσιοποιεί τέτοια στοιχεία. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ένας από τους υπόπτους φέρεται να είναι και γυναίκα, ενώ η ηλικία τους επίσης σοκάρει, καθώς έιναι κυμαίνεται από τα 18 έως τα 21 έτη.

Οι δύο Ιρακινοί θεωρούνται οι κύριοι ύποπτοι για την επίθεση και βρίσκονται υπό κράτηση, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα NW. Το περιστατικό συνέβη στις 24 Αυγούστου μέσα στο πάρκινγκ ενός εστιατορίου γρήγορου φαγητού, με τους υπόπτους να φέρονται να βιάζουν τη λιπόθυμη κοπέλα μέσα σε ένα σταθμευμένο όχημα.

Η αστυνομία ερευνά τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, οι οποίες λέγεται ότι χρησιμοποιήθηκαν στην κοπέλα μέσα στην αίθουσα χορού GoParc, η οποία μοιράζεται τον ίδιο χώρο στάθμευσης. Οι εισαγγελείς λένε ότι έχουν βίντεο από κάμερα ασφαλείας του περιστατικού. Πολλά σπίτια έχουν ερευνηθεί στην περιοχή Minden-Lübecke, μεταξύ άλλων στο Hille και στο Bad Oeynhausen. Κατασχέθηκαν επίσης όλα τα κινητά τηλέφωνα των υπόπτων, σύμφωνα με το Radio Harford.

Σχετικές ειδήσεις