Τζέιμς Χόλκροφτ: Βρέθηκε νεκρός μετά την εξαφάνισή του 26χρονος ηθοποιός - «Θα σε αγαπώ για πάντα»

Ένας 26χρονος ηθοποιός, γνωστός για τις συμμετοχές του στη μεξικανική βιομηχανία ψυχαγωγίας, πέθανε αφού δηλώθηκε εξαφανισμένος στις 3 Σεπτεμβρίου.
O Tζέιμς Χόλκροφτ
2'

Η οικογένεια του ηθοποιού Τζέιμς Χόλκροφτ επιβεβαίωσε το θάνατό του στο περιοδικό PEOPLE την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου. Η μητέρα του περιέγραψε τον γιο της ως «έναν ταλαντούχο νεαρό άνδρα» που «πέτυχε πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Ο 26χρονος Χόλκροφτ εμφανίστηκε σε μεξικανικές σειρές όπως το δράμα Como dice el dicho, σύμφωνα με τη New York Post. Σε μια ανάρτηση στο Instagram που κοινοποιήθηκε το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, η Τζέιν Χόλκροφτ, η αδερφή του έγραψε: «Θα σε αγαπώ για πάντα, σε ευχαριστώ για τα χρόνια που μοιραστήκαμε μαζί και που μου χάρισες τις πιο υπέροχες στιγμές που μπορούσα να ζήσω. Θα είσαι πάντα παρών στις καρδιές μας αδερφέ».

Η συγκινητική ανάρτησή της στο Instagram περιείχε εικόνες και πλάνα του αδερφού της. Ο κουνιάδος του Τζέιμς Χόλκροφτ Aρτούρο Αβίλα Μέιχα, απέτισε επίσης φόρο τιμής στον ηθοποιό σε μια ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας: «Μακάρι όλα να είναι ένα ακόμη όνειρο».

«Σε ευχαριστώ που ήσουν ο αδερφός που ήσουν, ο θείος που ήσουν με τους ανιψιούς σου, ο μεγάλος γιος που ήσουν, πραγματικά αυτό ραγίζει την ψυχή μου, σήμερα εδώ κατεβάζουμε αυλαία, αλλά είσαι στον παράδεισο και παίζεις σε αυτή τη μεγάλη σκηνή για την οποία μίλησες τόσο πολύ », συνέχισε

«Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθες, που άκουγα πάντα να έχω αυτή τη συμπάθεια που πάντα σε χάιδευες είχε μια ουσία και μοναδική που πάντα, κάθε χρόνο περίμενα με ανυπομονησία να φτάσεις σπίτι και να κάνουμε αυτές τις τρελές συζητήσεις που κρατούσαν ώρες και η ώρα περνούσε τόσο βιαστικά», πρόσθεσε. «Σ 'αγαπώ αδερφέ μου, θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου αγαπητέ μου Χόλιγουντ Τζέιμς Χόλκροφτ» κατέληξε.

Ο Χόλκροφτ εκπαιδεύτηκε στο CEA Televisa, έναν οργανισμό μέσων ενημέρωσης που εδρεύει στην Πόλη του Μεξικού, του οποίου τα στούντιο δεν βρίσκονται μακριά από το σπίτι του. Σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό της στο Facebook, η εταιρεία τίμησε τον αείμνηστο ηθοποιό: «Σε ευχαριστούμε για όλες αυτές τις καλές στιγμές που περάσαμε μαζί κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης υποκριτικής σας».

«Θα σε κουβαλάμε στις αναμνήσεις μας και στις καρδιές μας, θα είσαι πάντα μέλος της οικογένειάς της CEA, τα λέμε, στο επανιδείν αγαπητέ Τζέιμς Χόκροφτ» Η αστυνομία της Πόλης του Μεξικού, η CEA Televisa και οι συγγενείς του θύματος δεν έδωσαν πρόσθετες πληροφορίες για τις συνθήκες του θανάτου του.