Μέγκαν Μαρκλ: Το μπρελόκ όλο νόημα που έχει πάντα μαζί της

Η Mέγκαν Μαρκλ έχει πάντα μαζί της ένα μπρελόκ με  ένα σύνθημα 5 λέξεων

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι
AP
2'

Η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ εθεάθη πριν από λίγες ημέρες στις «Νονές» (Godmothers) ένα νέο βιβλιοπωλείο στο Σάμερλαντ της Καλιφόρνια, κοντά στο σπίτι της στο Mοντεσίτο, Ντυμένη χαλαρά με ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο, μπλε πουλόβερ, ένα χρυσό κολιέ και τα γυαλιά ηλίου της η έκπτωτη πριγκίπισσα έμοιαζε να ρίχνει μια κλεφτή ματιά στο νέο κατάστημα που ανήκει στη λογοτεχνική πράκτορα Τζένιφερ Ράντολφ Γουόλς και τη μεγιστάνα καλλυντικών Βικτόρια Τζάκσον ενόψει των επίσημων εγκαινίων του.

Καθώς έφευγε από το βιβλιοπωλείο, η 43χρονη Mέγκαν εθεάθη να κρατάει ένα δερμάτινο μπρελόκ από την Anya Hindmarch. Το μπρελόκ των 310 δολαρίων, σχεδιασμένο με μια ιδιαίτερη πινελιά, μιμείται ένα σπιρτόκουτο και είναι ανάγλυφο με μια γοητευτική υπενθύμιση «Να παίρνεις αυτό που χρειάζεσαι», προσθέτοντας ενθουσιώδεις λέξεις όπως αγκαλιές, αγάπη, υπομονή και χαμόγελο.

Stigmiotypo-o8onhs-2024-09-13-073359.jpg

Στις 7 Σεπτεμβρίου, η Μέγκαν μίλησε στα εγκαίνια του νέου βιβλιοπωλείου, όπου έκανε επίσης μια guest εμφάνιση η φίλη της Όπρα Ουίνφρι. Στην ομιλία της, ευχαρίστησε τους ιδρυτές του βιβλιοπωλείου «που όχι απλώς δημιούργησαν το χώρο, αλλά που κράτησαν τον χώρο ανοιχτό για τόσους πολλούς ανθρώπους με σκοπό να αισθάνονται μέσα από τις σελίδες, είτε γέλιο, είτε θλίψη και να αισθάνονται λιγότερο μόνοι»

Στις 6 Σεπτεμβρίου, η Μέγκαν και ο πρίγκιπας Χάρι παρακολούθησαν την εκδήλωση φίλων και οικογένειας του βιβλιοπωλείου. Το τμήμα του καταστήματος «Οι ντόπιοι μας συγγραφείς» παρουσιάζει τα απομνημονεύματα του δούκα του Σάσεξ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις με τίτλο Spare, και το παιδικό βιβλίο της Mέγκαν The Bench.

Stigmiotypo-o8onhs-2024-09-13-073454.jpg

Σύμφωνα με το Town & Country, ήταν ο Χάρι που εμπνεύστηκε το όνομα για το βιβλιοπωλείο. Στο πάρτι βιβλίου του για το Spare στο Μπέβερλι Χιλς, ευχαρίστησε τους Γουίνφρεϊ, Τζάκσον και Γουόλς για την υποστήριξή τους, αποκαλώντας τους τρεις «νεράιδες νονές» του. Καθώς τα σχέδια για το κατάστημα άρχισαν να υλοποιούνται, η Γουίνφρεϊ είπε στους δύο ιδρυτές: «Υπάρχει πραγματικά μόνο ένα όνομα που μπορείτε να του δώσετε: Νονές».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή