Ο Τραμπ απάντησε στην Τέιλορ Σουίφτ: «Θα πληρώσει τίμημα που στηρίζει την Κάμαλα Χάρις»

Ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι η Τέιλορ Σουίφτ θα πληρώσει τίμημα για την υποστήριξη της Kάμαλα Χάρις

O Nτόναλντ Τραμπ

AP
2'

Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Τετάρτη ότι η Τέιλορ Σουίφτ «μάλλον θα πληρώσει τίμημα» για την υποστήριξη της αντιπάλου του, Καμάλα Χάρις, μετά το ντιμπέιτ τους το προηγούμενο βράδυ.

Ο πρώην πρόεδρος δεν εξεπλάγη ωστόσο από την υποστήριξή της ποπ σταρ για την υποψήφια των Δημοκρατικών. «Ήταν απλώς θέμα χρόνου. Δεν θα μπορούσε ενδεχομένως να υποστηρίξει τον Μπάιντεν. Κοιτάξτε τον Μπάιντεν, δεν θα μπορούσe να τον στηρίξεi», είπε διευκρινίζοντας ότι «δεν είναι θαυμαστής της Τέιλορ Σουίφτ» «Αλλά είναι ένα πολύ φιλελεύθερο άτομο. Φαίνεται να υποστηρίζει πάντα έναν Δημοκρατικό και πιθανότατα θα πληρώσει ένα τίμημα για αυτό στην αγορά», πρόσθεσε.

Ο Τραμπ ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν ήταν θαυμαστής της συγκεκριμένης τραγουδίστριας. «Μου αρέσει η κυρία Μahomes πολύ καλύτερα. Είναι μεγάλη θαυμάστρια του Τραμπ», είπε, αναφερόμενος στη Βrittany Mahomes, τη σύζυγο του στρατηγού των Kansas City Chiefs, Patrick Mahomes

Ο Τραμπ έκανε τα σχόλια αφότου η Αμερικανίδια ποπ σταρ εξέφρασε τη στήριξή της στην Κάμαλα Χάρις, την υποψήφια των Δημοκρατικών, σε μια ανάρτηση στο Instagram το βράδυ της Τρίτης. «Ψηφίζω την Kάμαλα Χάρις γιατί παλεύει για τα δικαιώματα και τις αιτίες που πιστεύω ότι χρειάζομαι έναν πολεμιστή για να τα υπερασπιστεί», έγραψε.

Η Σουίφτ καταδίκασε επίσης τις εικόνες που δημιουργήθηκαν από την τεχνητή νοημοσύνη του περασμένου μήνα που απεικόνιζαν ψευδώς να υποστηρίζει τον Τραμπ και δημοσιεύτηκαν στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του πρώην προέδρου, Truth Social.

Η Σουίφτ έχει υποστηρίξει τους Δημοκρατικούς υποψηφίους στις εκλογές των ΗΠΑ από τότε που έγινε πιο ανοιχτή σχετικά με τις πολιτικές της τάσεις μετά από χρόνια ασάφειας κατά την πρώιμη καριέρα της. Μια ανάρτηση στο Instagram που έκανε το 2020 παρακαλώντας τους θαυμαστές να εγγραφούν για να ψηφίσουν στο Vote.org οδήγησε σε άνοδο 1.226% στη συμμετοχή στον ιστότοπο εκείνη την ώρα, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλός του.