Πατέρας κάνει τεστ DNA «για πλάκα» και ανακαλύπτει μια σκληρή αλήθεια

Η ανατριχιαστική ανακάλυψη που έφερε αντιμέτωπο τον πατέρα με μια τραγική αλήθεια 
3'

Παλιότερα τα test DNA ήταν κάτι που βλέπαμε μόνο σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, ωστόσο πλέον είναι πολύ πιο προσβάσιμα και θεωρούνται αρκετά πιο διαδεδομένα.

Έτσι, ένας πατέρας στην Αμερική αποφάσισε να κάνει DNA τεστ «για πλάκα», ωστόσο ανακάλυψε μια σπαρακτική αλήθεια για τα παιδιά του.

Μόνο που ενώ οι άνθρωποι μπορεί να τα κάνουν «για πλάκα», δεν είναι πάντα τόσο θετικά - όπως για αυτόν τον μπαμπά, ο οποίος κατέληξε να ανακαλύψει μια σπαρακτική αλήθεια για τον «γιο» του.

Η Donna Johnson και ο σύζυγός της Vanner αποφάσισαν να κάνουν τεστ DNA με τους δύο γιους τους, τον Vanner Jr, 18 ετών, και τον Tim, 12 ετών, επειδή ήθελαν να μάθουν περισσότερα για την καταγωγή τους.

Ωστόσο, όταν έλαβαν τα αποτελέσματα μέσω διαδικτύου, η γυναίκα από τη Γιούτα δήλωσε πέρυσι στην εφημερίδα US Sun ότι «σκέφτηκε ότι είχε γίνει κάποιο λάθος».

Ενώ ο Vanner ήταν ο μπαμπάς του μεγαλύτερου γιου τους, δεν ήταν συμβατός για τον μικρότερο γιο, οδηγώντας το ζευγάρι να ψάξει λίγο περισσότερο το ζήτημα.

Λόγω προβλημάτων με την υγεία τους, το ζευγάρι επέλεξε να χρησιμοποιήσει εξωσωματική γονιμοποίηση για το δεύτερο παιδί τους το οποίο γεννήθηκε το 2008.

Παρόλο που τα δύο παιδιά τους δεν έμοιαζαν πάρα πολύ μεταξύ τους, η οικογένεια αρχικά δεν έδωσε σημασία.

Μετά το τεστ DNA όμως ανακάλυψαν με κάθε επισημότητα πως το δύο παιδιά έμοιαζαν διαφορετικά, γιατί είχαν και διαφορετικό βιολογικό πατέρα.

Τότε ο πατέρας αποφάσισε να αποκαλύψει την αλήθεια στον μικρότερο γιο του και να του πει πως δεν είναι ο βιολογικός του μπαμπάς. Έτσι πήγε τον 12χρονο Tim για παγωτό και του μίλησε ανοιχτά.

Αφού του αποκάλυψε την αλήθεια ο μικρός Tim του είπε: «Λοιπόν, είσαι ακόμα ο μπαμπάς μου», με τον Vanner να του απαντά «Σωστά, και θα είμαι πάντα ο μπαμπάς σου».

Αφού μίλησαν με δικηγόρους και συμβούλους, το ζευγάρι ξεκίνησε τις διαδικασίες προκειμένου να βρει τον βιολογικό πατέρα του Tim, ο οποίος αποδείχθηκε ότι ήταν ο Devin McNeil.

Είχε γίνει ένα μπέρδεμα στην κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης, πράγμα που σημαίνει ότι το δείγμα σπέρματος του Devin είχε καταλήξει να χρησιμοποιηθεί για την εξωσωματική γονιμοποίηση της Johnson.

Οι δυο οικογένειες μετά την διαπίστωση για τα παιδιά ήρθαν πολύ κοντά πιέζουν για αυστηρότερες ρυθμίσεις αναφορικά με τις εξωσωματικές.

Η Donna δήλωσε στο KUTV το 2021: «Πηγαίνεις και σου μιλούν για τους κινδύνους, και οι περισσότεροι κίνδυνοι έχουν να κάνουν με το να μείνεις έγκυος ή να μην μείνεις έγκυος ή να έχεις ορμονικές διαταραχές, αλλά κανένας από αυτούς δεν μιλάει πραγματικά για το ότι θα μπορούσε να υπάρξει ένα μπέρδεμα».

Σχετικές ειδήσεις