Κίνηση συμφιλίωσης μεταξύ Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον - Τι λένε τα βρετανικά ΜΜΕ

Έχει γίνει αρχή για να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ τους
Copyright 2019 The Associated Press. All rights reserved
2'

Κίνηση συμφιλίωσης φαίνεται πως έκανε η Μέγκαν Μαρκλ προς την αποξενωμένη κουνιάδα της Κέιτ Μίντλετον, μετά από τη ρήξη που είχαν πριν από τον γάμο του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ. Φυσικά, δεν βοήθησαν και οι χαρακτηρισμοί σε συνεντεύξεις αλλά και στα απομνημονεύματα του Πρίγκιπα Χάρι.

Πως είχε ξεκινήσει η ρήξη

Οι αρχικές αναφορές για ρήξη μεταξύ της δούκισσας του Σάσεξ και της μελλοντικής βασίλισσας της Αγγλίας εμφανίστηκαν το 2019, με ισχυρισμούς πως η Μέγκαν είχε κάνει την Κέιτ να κλάψει πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, ωστόσο αργότερα η Μέγκαν αρνήθηκε τους παραπάνω ισχυρισμούς υποστηρίζοντας μάλιστα πως έγινε το αντίθετο.

Χαρακτηριστικά η Μέγκαν στη συνέντευξη της με την Όπρα Γουίνφρεϊ το 2021 είχε δηλώσει: «Το αφήγημα με την Κέιτ - το οποίο δεν συνέβη - ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο και…νομίζω ότι τότε άλλαξαν όλα, πραγματικά». «Δεν το λέω αυτό για να το απαξιώσω σε κανέναν, γιατί ήταν πολύ δύσκολη εβδομάδα αυτή του γάμου και ήταν ταραγμένη για κάτι, αλλά ζήτησε συγγνώμη», πρόσθεσε.

Επίσης είχε πει για την κουνιάδα της: «Αν με αγαπάς, δεν χρειάζεται να τη μισείς. Και αν την αγαπάς, δεν χρειάζεται να με μισείς».

Οι παραπάνω ισχυρισμοί δεν σχολιάστηκαν ουδέποτε από το παλάτι του Κένσιγκτον ούτε και από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ωστόσο μετά την ανακοίνωση αναφορικά με τη διάγνωση καρκίνου του βασιλιά Κάρολου αλλά και μερικές εβδομάδες πριν η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοινώσει τη δική της διάγνωση με καρκίνο, ορισμένες πηγές έκαναν λόγο για κίνηση συμφιλίωσης της Μέγκαν προς την πλευρά της Κέιτ.

Ειδικότερα μια πηγή στο Us Weekly τον Φεβρουάριο αναφέρει: «Η Μέγκαν επικοινώνησε με την Κέιτ και τον Κάρολο. Άρα γίνονται κινήσεις για συμφιλίωση».

Μια ακόμη πηγή είπε: «Η Μέγκαν στηρίζει τον Χάρι σε όλο αυτό και εύχεται στους γαλαζοαίματους - συμπεριλαμβανομένης της Κέιτ - τα καλύτερα».

Οι παραπάνω ισχυρισμοί ήρθαν λίγο μετά την επέμβαση της Κέιτ στη κοιλιά τον Ιανουάριο.