Ο «ζωντανός Νοστράδαμος» αποκαλύπτει τις τέσσερις προφητείες που έχουν ήδη επαληθευτεί φέτος

Ο 37χρονος Άθως Σαλομέ, ευρύτερα γνωστός ως «ζωντανός Νοστράδαμος» επανήλθε.
3'

Ένας αυτοαποκαλούμενος ειδικός στα παραφυσικά φαινόμενα και μάντης έσπευσε να ενημερώσει τους ακολούθους του για να αποκαλύψει ότι τουλάχιστον τέσσερις από του έγιναν πρόσφατα πραγματικότητα.

Ο Άθως Σαλομέ, γνωστός και ως «Νέος Νοστράδαμος» και αυτοονομαζόμενος από τον Γάλλο αστρολόγο και φαρμακοποιό του 1500 - ισχυρίζεται ότι έχει προβλέψει με ακρίβεια σημαντικά παγκόσμια γεγονότα, όπως την πανδημία του κορονοϊού, την αγορά του X (το παλιό Twitter) από τον Elon Musk και τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Τώρα επανήλθε προκειμένου να αναδείξει ορισμένες από τις προφητείες του οι οποίες επαληθεύτηκαν.

«Στις 28 Ιουλίου του τρέχοντος έτους, δημοσίευσα ξανά ένα βίντεο στις ιστορίες μου στο Instagram σχετικά με τον αστεροειδή, προβλέποντας ότι η NASA θα έκανε μια ανακοίνωση τον Σεπτέμβριο, επιβεβαιώνοντας ότι ο αστεροειδής θα έμπαινε σε πορεία σύγκρουσης με τη Γη μέχρι τον Νοέμβριο», δήλωσε στην Daily Star.

«Οι προβλέψεις μου δεν είναι συμπτώσεις. Είναι θεμελιωμένες και βγαίνουν αληθινές».

Η Daily Star αναφέρει ότι η NASA παρακολουθεί τον αστεροειδή «Θεός του Χάους» «ο οποίος αναμένεται να περάσει από τη Γη σε απόσταση μόλις 620.000 μιλίων την Κυριακή».

Εν τω μεταξύ, ο Σαλομέ ισχυρίστηκε επίσης πρόσφατα ότι προειδοποίησε τους ακολούθους του για τη διακοπή λειτουργίας της Microsoft και προειδοποίησε ότι μπορεί να οδηγήσει σε «κλιμάκωση της αντιπαράθεσης» και σε κυβερνοπόλεμο.

«Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να βελτιώσουν την προστασία του κυβερνοχώρου και η κοινωνία μπορεί να αποκτήσει ανησυχίες σχετικά με τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτύου, γεγονός που θα οδηγήσει σε συζητήσεις σχετικά με την εντατική ρύθμιση. Το γεγονός αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές στις πολιτικές δράσεις και τις στρατιωτικές τακτικές σε διεθνές επίπεδο και η απειλή ενός διεθνούς πολέμου είναι πραγματική», δήλωσε προηγουμένως στην Daily Mail.

Ο Σαλομέ λέει επίσης ότι προέβλεψε τις προγραμματισμένες κυβερνοεπιθέσεις με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι και την εταιρική κατασκοπεία σε ορισμένους τομείς.

«Γεγονότα τέτοιου μεγέθους όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα ήταν οι ιδανικοί στόχοι επιθέσεων, ικανοί να προκαλέσουν διαταραχές», δήλωσε στην Daily Mail.

«Αποδεικνύει σωστά την υπόθεσή μου όταν οι γαλλικές αρχές έδρασαν γρήγορα και αύξησαν τα μέτρα κυβερνοασφάλειας. Αυτό αποτελεί μια ακόμη ένδειξη ότι υπάρχει ανάγκη για επαρκή και αποτελεσματικά μέτρα προστασίας του κυβερνοχώρου κατά τη διάρκεια σημαντικών παγκόσμιων εκδηλώσεων», πρόσθεσε.

Καθώς συνεχίζει να μιλά για τον όλο και πιο σημαντικό και «μοχθηρό» ρόλο της τεχνολογίας, προειδοποίησε επίσης ότι μια σημαντική κυβερνοεπίθεση έχει τη δυνατότητα να «καταστρέψει ολόκληρα έθνη. Πλησιάζουμε σε μια εποχή όπου η τεχνολογία παίζει ρόλο, σε συγκρούσεις», είχε δηλώσει προηγουμένως.

Τέλος, προειδοποίησε για πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα που θα επηρεάσουν τμήματα της Ασίας.