Κιμ Καρντάσιαν: Έδειξε τις «φονικές» καμπύλες της - «Πώς παραμένει η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη;»

Η Kιμ Καρντάσιαν προκάλεσε «πανικό» στους πιστούς θαυμαστές της καθώς δημοσίευσε μία σειρά απο σέξι φωτογραφίες της 
Instagram
2'

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε «έφοδο» στο Instagram με μία νέα αποκαλυπτική φωτογραφία που δείχνει το μπούστο και τους περίφημους γλουτούς της, ενώ ποζάρει με ένα μικροσκοπικό κορμάκι. Το σέξι σύνολό της τόνιζε τη θηλυκή σιλουέτα της αλλά και τη μικροσκοπική της μέση καθώς φωτογραφήθηκε στην ντουλάπα της περιτριγυρισμένη από επώνυμα πορτοφόλια, παπούτσια και παλτό.

Μοιράστηκε επίσης μία σειρά απο εντυπωσιακες selfies με το αυτοκίνητο ενώ προσπαθούσε να κάνει FaceTime με την μεγαλύτερη κόρη της North West, 11 ετών, την οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Kάνιε Γουεστ.

«Τον τελευταίο καιρό...», έγραψε στη λεζάντα της συλλογής φωτογραφιών. Η σταρ του ριάλιτι έδειξε επίσης τις δεξιότητές της στη φωτογραφία, προσθέτοντας ένα ειδυλλιακό τοπίο, καθώς έφτασε στο Camarillo της Καλιφόρνια. Ειδικότερα, εθεάθη για τελευταία φορά στην πόλη να γιορτάζει τα 42α γενέθλιά της σε ένα εστιατόριο In N Out Burger, αφού το ιδιωτικό της τζετ δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο Λας Βέγκας λόγω καιρικών συνθηκών.

Η ιδρύτρια της SKIMS έδωσε στους θεατές μια γεύση από τον πλούσιο τρόπο ζωής της με μια φωτογραφία της να λαμβάνει θεραπεία με μάσκα θεραπείας με υπέρυθρο φως καθώς ξαπλώνει σε ένα κρεβάτι μόνο με σουτιέν και ιδρώνει ενώ βρίσκεται στο τζετ της.

Η Κιμ «ανέβασε» μεταξύ άλλων μια φωτογραφία του Tesla Cybertruck της, με τιμή που κυμαίνεται από $81.895 έως $120.00 ανάλογα με το μοντέλο και τις προσθήκες. Μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία της με παιδιά και μια φίλη της καθώς απολάμβαναν μαζί σνακ. Η επιχειρηματίας μοιράστηκε επίσης διάφορα άλλα στιγμιότυπα δείχνοντας άλλες στιγμές από τη φωτογραφική της μηχανή. Οι φωτογραφίες της Kιμ έκαναν θραύση στους 360 εκατομμύρια followers της, συγκεντρώνοντας πάνω από 2 εκατομμύρια likes και χιλιάδες σχόλια από υποστηρικτικούς θαυμαστές.

«Είναι τόσο εμβληματική για αυτό, μερικές φορές ξεχνάω ότι η Kιμ ζει στον ίδιο κόσμο με εμένα», έγραψε ένας θαυμαστής. Ένας άλλος επεσήμανε την ομορφιά της μητέρας τεσσάρων παιδιών, προσθέτοντας: «Πώς είναι ακόμα η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη!;» Η Κιμ εμφανίστηκε πρόσφατα στο δείπνο Caring for Women του Ιδρύματος Kering στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Δευτέρας. Φόρεσε ένα λαμπερό λευκό φόρεμα από λατέξ