Πρίγκιπας Χάρι: Ο βασιλιάς Κάρολος θα του ευχηθεί για τα 40α του γενέθλια, ο Ουίλιαμ «αποκλείεται»

Ο βασιλιάς Κάρολος θα επικοινωνήσει με τον πρίγκιπα Χάρι στα 40ά του γενέθλια, αλλά δεν θα υπάρξει κανένα τηλεφώνημα μεταξύ του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του αδελφού του, λένε καλά πληροφορημένες πηγές  

Πρίγκιπας Χάρι: Ο βασιλιάς Κάρολος θα του ευχηθεί για τα 40α του γενέθλια, ο Ουίλιαμ «αποκλείεται»
3'

Ο βασιλιάς Κάρολος σκοπεύει να επικοινωνήσει με τον γιο του πρίγκιπα Χάρι μόλις ξυπνήσει αύριο (15/9) για να του ευχηθεί για τα 40α γενέθλιά του, καθώς υπάρχει «πολλή αγάπη» μεταξύ πατέρα και γιου, είπε μια πηγή. Ο 75χρονος μονάρχης αναμένεται να τηλεφωνήσει στον μικρότερο γιο του στο Skype το απόγευμα της Κυριακής (ώρα Ηνωμένου Βασιλείου) ώστε το ζευγάρι να μπορεί να μιλήσει μόλις ο Δούκας του Σάσεξ ξυπνάει στην Καλιφόρνια.

Αλλά δεν θα υπάρξει «κανένα τηλεφώνημα» μεταξύ του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι στα γενέθλια-ορόσημο του «βενιαμίν» καθώς τα αδέρφια «δεν μιλούν καν», ισχυρίστηκε άλλη πηγή. Ο πρίγκιπας Χάρι θα διασκεδάσει με τους «πιο στενούς του φίλους» για να γιορτάσει τα γενέθλιά του, ενώ η Μέγκαν θα μείνει στο σπίτι με τα δύο παιδιά τους.

Θα προηγηθεί ένα οικογενειακό πάρτι στο σπίτι τους, αξίας 11 εκατομμυρίων λιρών, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια. Ο δούκας του Σάσεξ θα περιμένει με αγωνία το τηλεφώνημα από τον πατέρα του νωρίς την ημέρα των 40ων του γενεθλίων, είπε στην Sunday Express ένας βασιλικός γνώστης, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι υπάρχει «ακόμα πολλή αγάπη» στην οικογένεια.

Η πηγή πρόσθεσε: «Τείνουν να χρησιμοποιούν το Skype όταν επικοινωνούν επειδή μπορούν να δουν ο ένας τον άλλον και όλα έχουν ρυθμιστεί από το προσωπικό, ώστε να λειτουργήσει η κλήση ομαλά». Ωστόσο, θα λείψουν οι ευχές από τον αδερφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς το ζευγάρι φέρεται να μην μιλάει.

«Δεν θα υπάρξει καμία υπερατλαντική κλήση μεταξύ των δύο τη μεγάλη μέρα του Χάρι» είπε πηγή στη Mirror, «Τι διαφορά έφεραν τα χρόνια. Όταν ο Χάρι έγινε 30, φαινόταν ότι τίποτα δεν μπορούσε να μπει ανάμεσα σε εκείνον και τον αδερφό του. «Μαζί, επρόκειτο να γίνουν το νέο πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας, εισάγοντας τον τόσο αναγκαίο εκσυγχρονισμό της.

Το ρήγμα βάθυνε μεταξύ των αδελφών αφότου ο Πρίγκιπας Χάρι δημοσίευσε τα απομνημονεύματά του με τίτλο Spare, τον περασμένο Ιανουάριο, με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας να υποδηλώνει ότι υπάρχει «μηδενική πιθανότητα» ο Χάρι να γίνει δεκτός πίσω στο παλάτι. Στο βιβλίο, ο Χάρι έβαλε στο στόχαστρο ορισμένα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Κατηγόρησε τον Ουίλιαμ ότι του επιτέθηκε σε μια διαμάχη για τη Μέγκαν και ισχυρίστηκε ότι ο αδελφός του και ο πατέρας τους τον είχαν βάλει στο στόχαστρο μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου «ψάχνοντας για καυγά». Ο Χάρι ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ τον παρότρυναν να φορέσει την περίφημη στολή των Ναζί, για την οποία τόσο επικρίθηκε. Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι σημειωτέον δεν έχουν μιλήσει εδώ και μήνες και αυτή τη στιγμή δεν έχουν καμία επαφή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή