Σίντι Κρόφορντ: Η κόρη της αναδημιούργησε την κλασική εμφάνιση της στην τελετή των Όσκαρ το 1993

Η Κάια Γκέρμπερ, αναδημιούργησε την κλασική εμφάνιση της μητέρας της Σίντι Κροφορντ στα Όσκαρ του 1993

H Kάια Γκέρμπερ
H Kάια Γκέρμπερ
2'

Η 23χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ, περπάτησε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Shell» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο.

Η 23χρονη ανερχόμενη σταρ ντύθηκε στα λευκά καθώς έκανε πρεμιέρα στο κόκκινο χαλί για την τελευταία της ταινία Shell στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο το βράδυ της Πέμπτης.

Η νεαρή καλλονή απέτισε φόρο τιμής στη σούπερ σταρ μητέρα της καθώς αναδημιουργούσε πλήρως το look της στις αρχές της δεκαετίας του '90 στη μεγαλύτερη βραδιά του Χόλιγουντ χωρίς να παραλείψει την παραμικρή λεπτομέρεια.

Stigmiotypo-o8onhs-2024-09-14-114709.jpg

H Κάια φόρεσε ένα λευκό φόρεμα του οίκου Hervé Léger, το οποίο είχε ρίγες όπως το διάσημο look της μητέρας της. Επίσης συνδύασε το φόρεμα με ένα ζευγάρι λευκές γόβες, ενώ φόρεσε παρόμοια διαμαντένια κοσμήματα, όπως κολιέ από λευκόχρυσο και ασορτί κρεμαστά σκουλαρίκια.

Τόνισε τη φυσική της εμφάνιση με συμπληρωματικό μακιγιάζ όπως και η μητέρα της, καθώς και οι δύο ολοκλήρωσαν την εντυπωσιακή τους εμφάνιση με κόκκινο κραγιόν. Η Σίντι απέκτησε την κόρη της Κάια και τον γιο της Πρίσλει 25 ετών, με τον σύζυγό της Ρέιντ Γκέρμπερ, τον οποίο παντρεύτηκε το 1998.

Stigmiotypo-o8onhs-2024-09-14-114732.jpg

Τις δεκαετίες του 1980 και του 1990, έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή σούπερ μόντελ στον κόσμο, εμφανιζόμενη σε μια σειρά από εξώφυλλα, καμπάνιες και πασαρέλες. Η ταινία Shell - στην οποίο η Kάια συμπρωταγωνιστεί μαζί με την Kέιτ Χάντσον που ήταν επίσης στην πρεμιέρα - είναι το πιο πρόσφατο έργο του Max Minghella και είναι μια ταινία τρόμου

Σημειώνεται η Kάια περιέγραψε το φιλμ Shell ως «διασκεδαστικό» και υποσχέθηκε ότι θα οδηγήσει το κοινό σε «ένα τελείως διαφορετικό ταξίδι» καθώς η πλοκή πυκνώνει. «Η ταινία απλά πετάει και νομίζω ότι είναι μια τόσο διασκεδαστική εμπειρία», πρόσθεσε το μοντέλο της Vogue.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή