Aποκάλυψη για τους Oasis: «Eίμαι η μυστική αδερφή των Γκάλαχερ, δεν θέλουν oύτε να με ξέρουν»

Tα μέλη των Oasis, Λίαμ και Νόελ Γκάλαχερ έχουν μια μυστική αδερφή που μεγάλωσε λίγους δρόμους μακριά τους, αλλά αρνούνται να τη συναντήσουν, αποκαλύπτει η Daily Mail. 
6'

O Λίαμ και ο Νόελ Γκάλαχερ έχουν μια μυστική αδερφή που μεγάλωσε λίγους δρόμους μακριά τους αποκαλύπτει η Daily Mail την ώρα που το θρυλικό συγκρότημα ανακοίνωσε πρόσφατα την επιστροφή του. Η 51χρονη Έμμα Ντέιβις γεννήθηκε λίγους μήνες μετά τον Λίαμ στο ίδιο νοσοκομείο - αλλά οι πολυεκατομμυριούχοι ροκ σταρ έχουν αρνηθεί κάθε της απόπειρα να έρθουν σε επαφή.

Η αποξένωση της Έμμα από το ζευγάρι είναι τόσο πλήρης που ο γιος της αναγκάστηκε να μπει στην διαδικασία ψηφοφορίας για να προσπαθήσει να βγάλει εισιτήριο για μια από τις συναυλίες επανένωσης των Oasis - και απέτυχε καθώς δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά την τσουχτερή τιμή.

Η σύλληψη της έγινε αφού ο πατέρας των Γκάλαχερ Τόμι - παρά το γεγονός ότι ήταν παντρεμένος με τη μητέρα τους Πέγκυ - είχε μια μακροχρόνια σχέση με τη μητέρα της, Τζούνι. Όμως, παρά το γεγονός ότι μεγάλωσε στο ίδιο προάστιο του Μάντσεστερ με το ζευγάρι, πέρασαν σχεδόν 23 χρόνια μετά τη γέννησή της μέχρι να ανακαλύψει την αλήθεια.

Το έμαθε αφού αγόρασε το επιτυχημένο άλμπουμ του συγκροτήματος του 1995 (What's The Story) Morning Glory - το οποίο έκανε τη μητέρα της να της μιλήσει επιτέλους για τη μυστική δεύτερη οικογένειά της. Τώρα, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στη MailOnline, η Έμμα, μητέρα δύο παιδιών, είπε πώς ακόμα ελπίζει ότι τα αδέρφια θα συμφωνήσουν επιτέλους να τη συναντήσουν αφού δημοσιοποιήσει την ιστορία της.

«Θα ήθελα να τους γνωρίσω. Προφανώς και θα θέλεις να γνωρίσεις τα αδέρφια σου. Δεν έχω άσχημα συναισθήματα για κάτι, θα ήταν υπέροχο να έρθουμε σε επαφή. Νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που ανακάλυψαν ότι είχαν έναν αδερφό ή μια αδερφή που δεν ήξεραν μετά από πολλά χρόνια, θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για αυτούς. Αλλά είναι δύσκολο να προβλέψεις τι σκέφτονται οι Γκάλαχερ - είναι διάσημοι με πολλά χρήματα και πιθανότατα πιστεύουν ότι δεν είμαι τίποτα»

Παρά τους φόβους της, η Έμμα είπε ότι ήλπιζε ότι θα μπορούσε να οργανωθεί μια συνάντηση ειδικά για χάρη του γιου της Τζέικ, 31 ετών - φανατικού οπαδού των Oasis και της Μάντσεστερ Σίτι, τον οποίο περιέγραψε ως «Λίαμ Γκάλαχερ αλλά 1.90».

Πρόσθεσε :«Όλη η διαφημιστική εκστρατεία γύρω από την επανένωσή τους ξύπνησε το όλο θέμα. Σκέφτηκα ότι θα ήταν άλλη μια ευκαιρία να τους συναντήσω . Θα έλεγα περισσότερο για τον Τζέικ τώρα, παρά για οτιδήποτε άλλο γιατί τους μοιάζει πολύ και τους αγαπάει πολύ»

Η Έμμα -η οποία ομοιάζει επίσης εντυπωσιακά με τα αδέρφια- γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1973 στο νοσοκομείο St Mary's στο Μάντσεστερ -όπου η μητέρα του Λίαμ η Πέγκυ τον είχε γεννήσει 11 μήνες νωρίτερα. Η μητέρα της είχε γνωρίσει τον Tόμι σε μια τοπική ντίσκο και δεν είχε ιδέα ότι ήταν ήδη παντρεμένος και είχε τρεις μικρούς γιους εκείνη την εποχή - το μωρό Λίαμ, τον Νόελ και τον μεγαλύτερο αδερφό Πολ.

O Nόελ Γκάλαχερ με την μητέρα του, Πέγκι

Η Τζούνι, 76 ετών σήμερα, λέγεται ότι «γοητεύτηκε» από τον Τόμι και μάλιστα τον πήγε σπίτι της για να γνωρίσει τους γονείς της κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. «Το μόνο που μου είχε πει η μητέρα μου ήταν ότι δεν ήξερε ότι ήταν παντρεμένος. Την είχε γοητεύσει και είχαν μια τέτοια σχέση. Κάθε φορά που έβλεπαν ο ένας τον άλλον την πήγαινε στο διαμέρισμα ενός φίλου που ισχυριζόταν ότι ήταν το σπίτι του. Όλα βασίστηκαν σε ψέματα»

«Η τελευταία ανάμνηση που είχα από τον μπαμπά μου ήταν ως πολύ μικρό παιδί όταν η μαμά μου τον πήγε στο δικαστήριο για τη διατροφή. Θυμάμαι ότι καθόμουν στο δικαστήριο και τον είδα. Μετά από αυτό δεν υπήρξε καμία επαφή. Δεν υπήρχε τίποτα από όσο ήξερα. Κρατήθηκα μακριά από οτιδήποτε συνέβαινε. Καθώς μεγάλωνα, ήξερα ότι είχα έναν μπαμπά που είχε άλλα παιδιά και το αποδέχτηκα»

Η Έμμα μεγάλωσε με τη μητέρα της στο Μπέρνατζ, στο νότιο Μάντσεστερ, πηγαίνοντας σε διαφορετικό σχολείο από τους Γκάλαχερ. Τελικά συνάντησε ξανά τον πατέρα της Τόμι όταν ήταν 32 ετών το 2006 - η δύσκολη συμπεριφορά του όμως τους έκανε γρήγορα να αποξενωθούν για δεύτερη φορά.

Η Έμμα -η οποία έχει επίσης μια κόρη την 28χρονη Ιζαμπέλ έκανε δική της οικογένεια και έγινε μεγάλη θαυμάστρια των Oasis καθώς η καριέρα του συγκροτήματος απογειωνόταν στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Η αλήθεια για την οικογένειά της αποκαλύφθηκε το 1996 τη μοιραία μέρα που επισκέφτηκε το σπίτι της μητέρας της με το νέο τους CD.

«Μου είπε: "Ξέρεις ότι σου είπα ότι ο πατέρας σου είχε παιδιά - αυτά είναι τα παιδιά. Ήμουν εντελώς έκπληκτη. Ήμουν τόσο έκπληκτη. Στην αρχή δεν μπορούσα να το πιστέψω». Στη συνέχεια όπως είπε στη MailOnline είχε προσπαθήσει επανειλημμένα να έρθει σε επαφή με τα διάσημα αδέρφια της - αλλά την αντιμετώπισαν με σιωπή

Την εποχή που η Έμμα συνάντησε για πρώτη φορά τον πατέρα της, έγιναν προσπάθειες να έρθουν σε επαφή με τον Λίαμ, ο οποίος είναι τώρα επίσης 51 ετών, και τον Noel, 57 ετών- αλλά χωρίς αποτέλεσμα. «Προσπάθησα να το κάνω σωστά για να το ρυθμίσω, να συναντήσω τον μπαμπά και να γνωρίσω τα αδέρφια μου, αλλά δεν συνέβη με αυτούς. Απλώς με αγνόησαν. Ένιωσα αρκετά απόρριψη. Δεν υπήρχε καν ένα σχόλιο του Λίαμ, τίποτα»

Η Έμμα συνέχισε να ζει αθόρυβα τη ζωή της και τώρα ζει με τον επί χρόνια σύντροφό της Ντάρεν σε ένα τριώροφο αρχοντικό στο Κόνγκλετον του Τσεσάιρ. «Είμαι πολύ ήσυχη, μένω στο παρασκήνιο. Είμαι απλώς ένας κανονικός μέσος άνθρωπος που συνεχίζει τη ζωή του (...) Εργάζομαι σε ένα διαγνωστικό κέντρο ως βοηθός υγειονομικής περίθαλψης. Διαχειρίζομαι τις κλινικές, βοηθάω και ταξινομώ τους ασθενείς.

Ό,τι κι αν επιφυλάσσει το μέλλον, η Έμμα ευχήθηκε τα καλύτερα στα διάσημα αδέρφια της με την επανένωση τους. Είπε: «Δεν πρόκειται να αφιερώσω τη ζωή μου στην εμμονή με το Oasis - είτε είμαι η αδερφή τους είτε όχι. Τους εύχομαι καλή τύχη με την περιοδεία - μπράβο τους. Θα παρακολουθώ στο παρασκήνιο για να δω πώς θα τα πάνε»