Mπρίτνεϊ Σπίαρς: Γιόρτασε τα γενέθλια των γιων της - «Χρόνια πολλά μωρά μου»

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κοινοποίησε φωτογραφίες για τα 19α και 18α γενέθλια των γιων της: «Ελπίζω να πραγματοποιηθούν όλες σας οι επιθυμίες και πολλά άλλα!» έγραψε η ποπ σταρ

Mπρίτνεϊ Σπίαρς: Γιόρτασε τα γενέθλια των γιων της - «Χρόνια πολλά μωρά μου»
1'

Καθώς οι δύο γιοι της, Sean Preston και Jayden James Federline, γιόρτασαν τα γενέθλιά τους, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τους ευχήθηκε με μία ανάρτηση στο Instagram. Το Σάββατο, η τραγουδίστρια του «Someday (I Will Understand)», η 42χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε πολλές αναδρομικές φωτογραφίες παπαράτσι με τους γιους της. Στη λεζάντα, έγραψε ένα μήνυμα γενεθλίων για αυτούς.

«Αυτός ο μήνας είναι τα γενέθλια των αγοριών μου!» έγραψε «Χρόνια πολλά μωρά μου και ελπίζω να πραγματοποιηθούν όλες οι ευχές σας και όχι μόνο!». Και, αναφορικά με την πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε, πρόσθεσε: «(Παρεμπιπτόντως) Μήπως έχει κανείς ιδέα γιατί κοιτάμε όλοι ψηλά;»

https://www.instagram.com/p/C_6PPDop295/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Jayden James έγινε 18 την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και ο Sean Preston το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου έκλεισε τα 19. Τον Οκτώβριο, εν μέσω της κυκλοφορίας των απομνημονευμάτων της με τίτλο «The Woman in Me» η Σπίαρς είπε στο PEOPLE ότι το επίτευγμα που την κάνει πιο περήφανη απο όλα στη ζωή της, ειναι το τι έγινε μητέρα των δύο αγοριών της, τα οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Kέβιν Φέντερλαιν.

«Το να δημιουργήσω οικογένεια ήταν το όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα», είπε στο PEOPLE για την ανατροφή των γιων της, που ζουν με τον μπαμπά τους στη Χαβάη. «Το να είμαι μαμά ήταν το όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα», πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή