Φρικτή στιγμή: Γυναίκα ανακαλύπτει αρουραίο μέσα στην τουαλέτα, την ώρα που την χρησιμοποιούσε

«Η γυναίκα φώναζε, αφού φανταστείτε να είστε στην τουαλέτα και κάτι να σας ακουμπάει» λέει ο Kieran Sampler, επαγγελματίας κυνηγός αρουραίων
Φωτογραφία Αρχείου
3'

Μια γυναίκα πανικοβλήθηκε όταν ανακάλυψε έναν τεράστιο αρουραίο να τριγυρίζει γύρω της ενώ χρησιμοποιούσε την τουαλέτα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι τρομακτικές εικόνες δείχνουν το τεράστιο τρωκτικό να έχει σφηνωθεί στον πάτο της τουαλέτας, με τα μακριά νύχια και τα μουστάκια του να εξέχουν από το νερό.

Η γυναίκα «ούρλιαζε» αφού ο αρουραίος, που αργότερα πνίγηκε ανάποδα στο νερό, είχε σκαρφαλώσει στις αποχετεύσεις της και κρυβόταν στον πάτο της τουαλέτας της.

Ο Kieran Sampler, επαγγελματίας κυνηγός αρουραίων, δήλωσε: «Ο αρουραίος ανέβηκε σε μια άλλη γραμμή της αποχέτευσης και ανέβηκε στην τουαλέτα, ενώ μια γυναίκα ήταν στην τουαλέτα.

«Έτσι έπρεπε να τον βγάλουμε έξω, ήταν πολύ άσχημο, δεν μου έχει ξανασυμβεί να ανεβαίνει στην τουαλέτα

«Φώναζε, αφού φανταστείτε να είστε στην τουαλέτα και κάτι να σας ακουμπάει.»

Ο 30χρονος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει σκοτώσει πάνω από 65.000 από τα ζώα, πρόσθεσε: «Είχα έναν πελάτη που είχε έναν αρουραίο που ζούσε στα ξύλινα πόδια ενός κρεβατιού, είναι τρέλα αυτά που έχω δει.»

«Είχα έναν πελάτη όπου μια γάτα έφερε τον αρουραίο μέσα κατά τη διάρκεια της νύχτας, οπότε η οικογένεια τον παγίδευσε μέσα στην κρεβατοκάμαρα.»

«Έφερα μέσα τον σκύλο μου, τον αναγνώρισε αμέσως, αλλά ο αρουραίος έτρεξε στα συρτάρια του κομοδίνου.»

Ο κ. Sampler δημιούργησε μια σελίδα στο Facebook με την ονομασία Yorkshire Rat Pack το 2018, όπου μοιράζεται τις δουλειές του και υποστηρίζει άλλους ποντικοπαγιδευτές.

Στη συνέχεια, ο ίδιος, ο οποίος έιναι πατέρας ενός παιδιού, ίδρυσε τη δική του επιχείρηση με την ονομασία Vermicure Pest Control, η οποία καλύπτει το Νότιο και το Δυτικό Γιορκσάιρ.

Αποφεύγει να χρησιμοποιεί παγίδες, οι οποίες θα κρατούσαν τα τρωκτικά σε κλουβί, επειδή, όπως λέει, αυτό τα τραυματίζει.

Ο κ. Sampler, από το Wakefield του West Yorkshire, έχει εκπαιδεύσει τα δύο Lakeland Terrier του, την Poppy και την Penny, να εντοπίζουν και να σκοτώνουν τους αρουραίους με τον πιο ανθρώπινο δυνατό τρόπο.

Είπε ότι: «Σκοτώνουν τους αρουραίους σε δευτερόλεπτα. Είναι πιο ανθρώπινο από τη χρήση δηλητηρίου κατά τη γνώμη μου, γι' αυτό και δεν έχει γίνει ποτέ παράνομο.»

«Επίσης, λειτουργεί πιο γρήγορα από το δηλητήριο, με την καλή έννοια.»

Ο κ. Sampler, ο οποίος βοηθάει περίπου δέκα πελάτες την ημέρα, λέει ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των ανθρώπων που βρίσκουν αρουραίους τους τελευταίους μήνες.

Συστήνει στους ανθρώπους να κόβουν τα φύλλα του κήπου τους, να «προστατεύουν» τα δάπεδα τους από αρουραίους και να μαζεύουν τακτικά τα περιττώματα των σκύλων τους για να τους αποτρέψουν από το να μπουν στην ιδιοκτησία τους.

Ο κ. Sampler δήλωσε: «Αυτός ο χειμώνας θα είναι κακός, ήδη με έχουν πάρει τηλέφωνο αγρότες δύο μήνες πριν.»

«Ο χειμώνας είναι ζωτικής σημασίας περίοδος για τους αρουραίους, καθώς τους αρέσει το πράσινο, οπότε αν έχετε έντονο φύλλωμα στον κήπο σας, τότε θα συνιστούσα να το κόψετε.»

«Θα προσπαθούσα να μειώσω τις ταΐστρες πουλιών, αλλά δεν μπορείτε να αναγκάσετε τους ανθρώπους να τις ξεφορτωθούν επειδή σε όλους αρέσουν, αλλά αν ήμουν στην θέση τους θα προσπαθούσα να τις προστατέψω από αρουραίους όσο καλύτερα μπορώ.»

«Τα δάπεδα είναι ένας εφιάλτης, επειδή οι αρουραίοι αγαπούν τα δάπεδα, προσπαθήστε να τα απομονώσετε, επειδή θα πάνε από κάτω τους.»

«Πολλοί άνθρωποι δεν μαζεύουν αμέσως τα περιττώματα των σκύλων τους, αλλά αυτό τα προσελκύει.»

«Αν μπουν μέσα στο σπίτι, τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρχει πρόβλημα με τις αποχετεύσεις σας.»

«Όταν μπαίνουν στις αποχετεύσεις, τρώνε τα ανθρώπινα απόβλητα και τα ανθρώπινα περιττώματα».