Μπιάνκα Μπάλτι: Διαγνώστηκε με καρκίνο το γνωστό μοντέλο -«Ο αγώνας θα είναι μακρύς, αλλά θα νικήσω»

Το γνωστό μοντέλο Μπιάνκα Μπάλτι αποκαλύπτει οτι διαγνώστηκε με καρκίνο των ωοθηκών. «Ήταν μια εβδομάδα γεμάτη δάκρυα, αλλά κυρίως ελπίδα και δύναμη» είπε

Μπιάνκα Μπάλτι: Διαγνώστηκε με καρκίνο το γνωστό μοντέλο -«Ο αγώνας θα είναι μακρύς, αλλά θα νικήσω»
3'

Το μοντέλο του Sports Illustrated Swimsuit, Μπιάνκα Μπάλτι μοιράστηκε μια ενημέρωση για την υγεία της στο Instagram που περιείχε φωτογραφίες και βίντεο από μια πρόσφατη επίσκεψή της στο νοσοκομείο. «Την περασμένη Κυριακή, έκανα έλεγχο εαυτό μου και έμαθα ότι ο πόνος στην κάτω κοιλιακή χώρα μου ήταν καρκίνος των ωοθηκών τρίτου σταδίου», ξεκίνησε τη λεζάντα της.

«Ήταν μια εβδομάδα γεμάτη φόβο, πόνο και δάκρυα, αλλά κυρίως αγάπη, ελπίδα, γέλιο και δύναμη», συνέχισε η Μπάλτι, λέγοντας στους θαυμαστές της «δείτε αυτές τις φωτογραφίες για απόδειξη».

«Έχω ένα μακρύ ταξίδι μπροστά μου, αλλά ξέρω ότι θα το νικήσω», έγραψε. «Για τον εαυτό μου, τους αγαπημένους μου (οι κόρες μου είναι στην κορυφή της λίστας) και όλους εσάς που χρειάζεστε δύναμη, μπορείτε να δανειστείτε από τη δική μου γιατί έχω φορτία ολόκληρα».

https://www.instagram.com/p/C_8xSdOS0En/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 40χρονη καλλονή ολοκλήρωσε την ενημέρωσή της: «Η ζωή συμβαίνει, δώστε της λόγο. Μέχρι στιγμής, ο καρκίνος μου έδωσε την ευκαιρία να βρω την ομορφιά μέσα από τα εμπόδια της ζωής»

Η ανάρτησή της περιελάμβανε μια όμορφη ανθοδέσμη και selfies αγαπημένων προσώπων που την επισκέπτονταν μαζί με το προσωπικό του νοσοκομείου. Η Μπάλτι ανέβασε επίσης βίντεο με την ίδια να πηγαίνει σε διαφορετικά δωμάτια νοσοκομείων με μία συσκευή ορού και την ιατρική ρόμπα.

Σε ένα απόσπασμα, έδωσε στους ακόλουθούς της μια ενημέρωση μετά την επέμβαση. «Τα πάω πολύ καλύτερα και είμαι ευλογημένη που το έμαθα», είπε, προσθέτοντας ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κάνει χημειοθεραπεία. Είπε επίσης ότι έχει «μεγάλες ελπίδες για τα πάντα».

bianca.1.jpg

Μια σειρά από τυχαίες συναντήσεις στο τέλος του 2022 οδήγησε την Μπάλτι να αξιολογήσει τα γονίδιά της και ανακάλυψε ότι είναι φορέας του γονιδίου BRCA1. Έμαθε ότι είχε 50% πιθανότητες να διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, μαζί με 30% πιθανότητα να διαγνωστεί με καρκίνο των ωοθηκών. Τον Δεκέμβριο του 2022, υποβλήθηκε σε προληπτική διπλή μαστεκτομή.

«Δεν ήμουν άρρωστη ακόμα,αλλά ήξερα ότι οι πιθανότητες ήταν πολύ μεγαλύτερες να αρρωστήσω μια μέρα. Και τώρα είχα την ελεύθερη βούληση να κάνω κάτι γι' αυτό», είπε στη Vogue για την επέμβαση. «Το πιο δύσκολο κομμάτι όλης αυτής της διαδικασίας ήταν ο φόβος», είπε στο δημοσίευμα. «Το να μάθω τη διάγνωση, το άγνωστο, να πάρω άδεια από τη δουλειά, να μην ξέρω πώς θα είναι το σώμα μου».

Η Μπάλτι είναι μητέρα της Mατίλντε, την οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Κρίστιαν Λουτσίντι, και της Mία, την οποία απέκτησε με τον σύζυγό της Mάθιου ΜακΡέι. Οι δυο τους παντρεύτηκαν σε δικαστικό μέγαρο το 2016 και έκαναν μεγάλη γαμήλια γιορτή την επόμενη χρονιά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή