JLο: Το χαμόγελο ευτυχίας μετά τη συνάντηση με τον Μπεν Άφλεκ - Το φιλί που αναζωπύρωσε τις φήμες

Η Τζένιφερ Λόπεζ «λάμπει» μετά την πρόσφατη έξοδο με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ στο Λος Άντζελες. Για μία ακόμη φορά οι φήμες για τους λαμπερούς «πρώην» οργιάζουν

JLο: Το χαμόγελο ευτυχίας μετά τη συνάντηση με τον Μπεν Άφλεκ - Το φιλί που αναζωπύρωσε τις φήμες
Associated Press
2'

Η 55χρονη Tζένιφερ Λόπεζ εμφανίστηκε με ένα λαμπερό χαμόγελο στα χείλη της καθώς έφτασε στο σπίτι της φίλης της, μόλις μια ημέρα αφότου συναντήθηκε με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ, 52 ετών. Το ζευγάρι - που βρίσκεται εν μέσω ενός πολύκροτυου διαζυγίου - φαινόταν να έχει μεγάλη ένταση κατά τη διάρκεια μίας πολύ φορτισμένης συνάντησης έξω από κεντρικό ξενοδοχείο το Σάββατο, οι μυημένοι ωστόσο ισχυρίζονται ότι η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική.

Σε μια ακόμη ανατροπή στο «έπος Μπένιφερ» η Page Six αναφέρει τώρα ότι έδειξαν στοργή ο ένας στον άλλο κατά τη διάρκεια του brunch με τα παιδιά τους στο ξενοδοχείο Beverly Hills το Σάββατο. Μια πηγή ισχυρίστηκε ότι οι δύο σταρ ήταν «στο Polo Lounge κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου και φιλιόντουσαν»

jennifer-lopez.jpg

Τα παιδιά τους ήταν επίσης κοντά στο εστιατόριο, «αλλά σε ξεχωριστό τραπέζι». Στο τέλος του brunch, η πρώην σύζυγος του Άφλεκ έφτασε για να πάρει τα παιδιά της, ενώ οι «πρώην» έφυγαν μαζί με το αυτοκίνητο. Ενα 24ωρο μετά η ποπ σταρ εμφανίστηκε με ανεβασμένη διάθεση καθώς εθεάθη με ένα σέξι, εξώπλατο φόρεμα με φουσκωτά μανίκια από ένα αέρινο, λευκό λινό. Στην έξοδό της, είχε τα μαλλιά της ανέμελα και φορούσε ελάχιστο έως καθόλου μακιγιάζ, μεγάλα γυαλιά ηλίου κατά τη διάρκεια της ηλιόλουστης μέρας και αρκετά χρυσά αξεσουάρ.

Πληροφορίες αναφέρουν οτι η τραγουδίστρια του Let's Get Loud πέρασε μήνες προσπαθώντας να σώσει τη σχέση της, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το «σκοτάδι» μέσα στον αγαπημένο της. «Τον αγαπάει, θα τον αγαπάει πάντα, αυτό είναι το πρόβλημα», είπε στην Page Six πηγή από το περιβάλλον της.

«Ο Μπεν έχει ένα σκοτάδι που κανένας άλλος δεν μπορεί να διορθώσει. Η Γκάρνερ δεν μπόρεσε να το αλλάξει, όλη η επιτυχία στον κόσμο δεν μπορούσε να το διορθώσει», συνέχισε η πηγή. Η J-Lo φέρεται να ήλπιζε ότι ο Μπεν θα εμφανιζόταν στα 55α γενέθλιά της με θέμα το Μπρίτζερτον στα Χάμπτονς τον Ιούλιο, αλλά δεν το έκανε.

«Πίστευε πραγματικά ότι αυτή ήταν η μεγαλύτερη ιστορία αγάπης που είχε γνωρίσει ποτέ και οτι είχε την ευκαιρία της να ζήσει το παραμύθι», ισχυρίστηκε ο μυημένος. Τελικά υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σκηνοθέτη του Argo τον περασμένο μήνα στη δεύτερη επέτειο του γάμου τους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή