Γερμανία: Έλληνας σκότωσε τη σύζυγό του και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του

Θλίψη σκόρπισε στην Καβάλα η είδηση της δολοφονίας μίας 50χρονης Ελληνίδας, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, από τον σύζυγό της, επίσης Έλληνα, στη Γερμανία.

Γερμανία: Έλληνας σκότωσε τη σύζυγό του και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του
1'

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο Κούνζεσλαου της Γερμανίας, στη Στουτγάρδη, όταν ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής (Τ.Β.), ηλικίας 61 ετών, σκότωσε την 50χρονη επίσης Ελληνίδα σύζυγό του και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών (Λ.Α.) και ύστερα, προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Το ζευγάρι είχε καταγωγή από τη Νικησιανή Καβάλας, με την τοπική κοινωνία να βρίσκεται σε σοκ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (13/09), οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν σε συγκρότημα διαμερισμάτων. Όταν βρήκαν τον άντρα αιμόφυρτο και λόγω της φύσης των τραυμάτων, κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν τον τραυματισμένο άνδρα και στη συνέχεια, τη νεκρή γυναίκα του.

Η εισαγγελία ερευνά την υπόθεση ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ωστόσο, το κατηγορητήριο αναμένεται να αναβαθμισθεί. Ήδη, έχει διαταχθεί νεκροψία ώστε να διευκρινισθούν οι συνθήκες θανάτου της γυναίκας, ενώ, οι έρευνες συνεχίζονται.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή