Influencer μπήκε σε σπηλιά αρκούδας και ήρθε αντιμέτωπος με το άγριο ζώο - Δείτε την ανάρτηση του

«Δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβη. Περνάω 24 ώρες στο δάσος και μια αρκούδα μου επιτίθεται... Με περιμένει, και υπάρχει και μια άλλη» δηλώνει ο ίδιος

Influencer μπήκε σε σπηλιά αρκούδας και ήρθε αντιμέτωπος με το άγριο ζώο - Δείτε την ανάρτηση του
3'

Ένας influencer μίλησε για τη στιγμή που βρέθηκε εκατοστά από το θάνατο όταν μπήκε στη σπηλιά μιας αρκούδας.

Ο Σέρβος influencer Stefan Janković ανέβασε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα από το σπίτι του ζώου. Στο βίντεο φαίνεται να είναι μέσα στη σπηλιά, καθώς μια περίεργη και ανήσυχη αρκούδα τον μυρίζει και τον κοιτάζει επίμονα.

Σε ένα μέρος του πρώτου κλιπ, η αρκούδα φαίνεται να μυρίζει τον Stefan από κοντά σε μια κατάσταση που ο δημοφιλής χρήστης του διαδικτύου χαρακτήρισε ως «στα πρόθυρα της ζωής». Ο ίδιος δεν εξήγησε πώς βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση.

https://www.instagram.com/reel/C_3eMt2IVWw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε ένα κλιπ με λεζάντα «Εκείνο που δεν έχεις πουθενά να τρέξεις» ο Stefan έδειξε δύο αρκούδες στο κάτω μέρος ενός δέντρου στο οποίο είχε σκαρφαλώσει.

Μια πρόχειρη μετάφραση της Daily Star ανέφερε ότι ο Stefan είπε στους ακολούθους του: «Δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβη. Περνάω 24 ώρες στο δάσος και μια αρκούδα μου επιτίθεται... Με περιμένει, και υπάρχει και μια άλλη» τελείωσε λέγοντας ο Janković και έμεινε στο δέντρο μέχρι να απομακρυνθεί ο κίνδυνος.

https://www.instagram.com/reel/C_5G_GnoH-d/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με αφορμή το κλιπ, κάποιοι χρήστες στο X ήταν επιφυλακτικοί ως προς τη συνάντηση αυτή. Ένα άτομο πρότεινε ότι ο Stefan ήταν στην πραγματικότητα καλά εξοικειωμένος με τους τριχωτούς φίλους του.

Έγραψε: «Μπα, φαίνεται ότι οι αρκούδες τον γνωρίζουν! Αλλιώς θα του είχαν σπάσει το κεφάλι».

Ένα άλλο άτομο είπε ότι το κλιπ δείχνει ότι η μητέρα φύση είναι πολύ πιο φιλική από τους ανθρώπους: «Μας δείχνει για άλλη μια φορά ποιος είναι καλύτερος... Θα προτιμούσα κάθε μέρα την ευγενική αρκούδα. Νομίζω ότι πολλά ζώα είναι πολύ πιο αξιοπρεπή από εμάς τους ανθρώπους».

Άλλοι όμως έσπευσαν να επισημάνουν τους κινδύνους που εγκυμονεί η επαφή με τις αρκούδες στη φύση.

Ένας χρήστης του Χ είπε: «Ίσως η επόμενη έκδοση του διάσημου παραμυθιού «Η Χρυσομαλλούσα και οι 3 αρκούδες» θα πρέπει να προσθέσει «Μην το δοκιμάσετε αυτό στο σπίτι»».

Ένας άλλος έγραψε: «Ποτέ δεν έχω δει κάποιον τόσο ανόητο όσο αυτό το άτομο σε [όλη] τη ζωή μου».

Δεν είναι άμεσα σαφές πού τραβήχτηκε το βίντεο, αλλά οι καφέ αρκούδες είναι γηγενείς στη Σερβία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή