Γερμανία: Έλληνας δολοφόνησε τη σύζυγό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει - Μαρτυρία συγγενή

Θλίψη σκόρπισε στη Καβάλα η δολοφονία μιας 50χρονη γυναίκα από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου

Γερμανία: Έλληνας δολοφόνησε τη σύζυγό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει - Μαρτυρία συγγενή
1'

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Κούνζεσλαου της Γερμανίας όταν ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής δολοφόνησε την επίσης Ελληνίδα σύζυγό του και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών που είχαν αποκτήσει μαζί. Στη συνέχεια ο 61χρονος άνδρας προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (13/09) οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν από τον 61χρονο σε συγκρότημα διαμερισμάτων. Εκεί βρήκαν τον άντρα αιμόφυρτο και λόγω της φύσης των τραυμάτων, κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν τον τραυματισμένο άνδρα και στη συνέχεια, τη νεκρή γυναίκα του.

Σύμφωνα με μαρτυρία συγγενή της άτυχης γυναίκας το ζευγάρι είχε καταγωγή από το Παγγαίο Καβάλας. Εκεί γνωρίστηκαν, αγαπήθηκαν και αποφάσισαν μαζί να κάνουν το επόμενο βήμα, μετακομίζοντας μόνιμα στη Γερμανία, όπου και απέκτησαν τα δύο παιδιά τους. Το καλοκαίρι μάλιστα η οικογένεια επισκέφθηκε το Παγγαίο για διακοπές. Oι συγγενείς της άτυχης γυναίκας περιμένουν με αγωνία να μάθουν τι ακριβώς συνέβη. «Δεν γνωρίζουμε, η αστυνομία δεν μας έχει πει τίποτα, το μόνο που ξέρω είναι ότι πέθανε η ξαδέρφη μου», δήλωσε συγγενής του θύματος.

Η εισαγγελία ερευνά την υπόθεση ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ωστόσο, το κατηγορητήριο αναμένεται να αναβαθμισθεί. Ήδη, έχει διαταχθεί νεκροψία ώστε να διευκρινισθούν οι συνθήκες θανάτου της γυναίκας, ενώ, οι έρευνες συνεχίζονται.

Ακόμη, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο στη δολοφονία της γυναίκας να συμμετείχε και τρίτο πρόσωπο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή