Ανατριχιαστικά προφητικό: Εξώφυλλο του ΤIME με τον Τραμπ σε γήπεδο γκολφ 4 μέρες πριν την απόπειρα

Χρήστες του διαδικτύου σημείωναν τη χρονική συγκυρία της επιλογής του συγκεκριμένου εξώφυλλου

Ανατριχιαστικά προφητικό: Εξώφυλλο του ΤIME με τον Τραμπ σε γήπεδο γκολφ 4 μέρες πριν την απόπειρα
TIME
2'

Στις 11 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε το περιοδικό TIME στο εξώφυλλο του οποίου ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ, σε ένα γήπεδο του γκολφ με τίτλο «In Trouble».

Όλα αυτά λίγη σημασία θα είχαν αν 4 ημέρες αργότερα δεν σημειωνόταν νέα απόπειρα δολοφονίας του, στο γήπεδο γκολφ του στη Φλόριντα.

Το άρθρο αναφερόταν στην προεκλογική πορεία των δύο υποψηφίων προεδρικών μονομάχων και την έκβαση του προεδρικού ντιμπέιτ στη Φιλαδέλφεια την περασμένη εβδομάδα.

Το εξώφυλλο, έχει πλέον αφαιρεθεί από το περιοδικό, ωστόσο στο άρθρο δεν γινόταν καμία προηγούμενη ή μελλοντική αναφορά σε απόπειρα κατά της ζωής του Τραμπ. Αμέσως μετά τη νέα απόπειρα πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επεσήμαναν την περίεργη χρονική στιγμή για το εξώφυλλο.

Η Λόρα Μπούμερ, μια συνωμοσιολόγος υποστήριξε ότι το περιοδικό θα μπορούσε με κάποιο τρόπο να γνωρίζει «Σύμπτωση; Ή συντονισμός;» έγραψε χαρακτηριστικά.

Την Κυριακή, πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας που βρίσκονταν μαζί με τον Τραμπ, στο γήπεδο όπου έπαιζε γκολφ παρατήρησαν το ρύγχος ενός τουφεκιού τύπου AK να ξεπροβάλλει μέσα από τους θάμνους, περίπου 400 μέτρα μακριά.

Ένας πράκτορας πυροβόλησε και ο ένοπλος άφησε το τουφέκι και διέφυγε με ένα SUV, αφήνοντας πίσω το όπλο μαζί με δύο σακίδια. Ο ύποπτος συνελήφθη λίγο αργότερα.

Στις 13 Ιουλίου, ο Τραμπ πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια και μια σφαίρα τον τραυμάτισε στο αυτί7. Οκτώ ημέρες αργότερα, ο Δημοκρατικός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αποσύρθηκε από την κούρσα, δίνοντας τη θέση του στην αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις να γίνει υποψήφια του κόμματος.

Δείτε το εξώφυλλο του περιοδικού ΤΙΜΕ

time-trump.jpg
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή