Τραμπ: Στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία του επίδοξου δολοφόνου του - Χαμογελαστός στο δικαστήριο

Ο ύποπτος δεν κατηγορήθηκε τη Δευτέρα για απειλές εναντίον πρώην προέδρου ή υποψηφίου προέδρου, κάτι που επισύρει μέγιστη ποινή 5 ετών

Τραμπ: Στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία του επίδοξου δολοφόνου του - Χαμογελαστός στο δικαστήριο
2'

Χαμογελαστός εμφανίστηκε στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο ο επίδοξος δολοφόνος του υποψηφίου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορούμενος για οπλοκατοχή.

Οι αστυνομικοί έδωσαν στη δημοσιότητα μια νέα φωτογραφία του υπόπτου Ράιαν Γουέσλι Ρουθ να χαμογελά με ανασηκωμένη την μπλούζα του, μετά τη σύλληψή του στο Γουέστ Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Ο 58χρονος κατηγορείται ότι έστρεψε ένα AK-47 στον Ρεπουμπλικάνο προεδρικό υποψήφιο μέσα από έναν φράχτη ενώ έπαιζε γκολφ στο Trump International Golf Club την Κυριακή.

Ο Τραμπ δεν τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ασφαλές σημείο από τις μυστικές υπηρεσίες.σχεδόν δύο μήνες μετά την απόπειρα εναντίον του στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια.

Η ακροαματική διαδικασία διήρκεσε οκτώ λεπτά και ο Ρουθ κατηγορήθηκε για δύο κατηγορίες: κατοχή πυροβόλου όπλου ενώ ήταν καταδικασμένος εγκληματίας και κατοχή πυροβόλου όπλου με σβησμένο αύξοντα αριθμό.

Δεν είναι σαφές από πού προμηθεύτηκε το τουφέκι, ειδικά επειδή δεν είναι πυροβόλο όπλο που είναι διαθέσιμο για αγορά στη Φλόριντα.

Αντιμετωπίζει έως και 20 χρόνια για τις δύο αρχικές κατηγορίες.

Τα έγγραφα που κυκλοφόρησαν τη Δευτέρα αποκαλύπτουν ότι ο Ρουθ ήταν σκαρφαλωμένος έξω από το γήπεδο γκολφ του Τραμπ για σχεδόν 12 ώρες την Κυριακή.

Το κινητό τηλέφωνο του εντοπίστηκε στο δάσος γύρω από την πορεία ξεκινώντας από τις 1:59 π.μ. την Κυριακή έως τις 1:31 μ.μ.

Αυτές οι νέες πληροφορίες υποδηλώνουν ότι ο Ρουθ είχε στοιχηματίσει την τοποθεσία και με κάποιο τρόπο γνώριζε εκ των προτέρων ότι ο πρώην πρόεδρος θα έπαιζε γκολφ εκεί την Κυριακή.

Ο Ρουθ θα δικαστεί σε δύο εβδομάδες.

Ο ύποπτος παρείχε πληροφορίες στους δικαστικούς υπαλλήλους κατά τη διάρκεια της ακρόασης της Δευτέρας.

Όσοι βρίσκονταν στο δωμάτιο αναφέρουν ότι ο Ρουθ μίλησε με χαμηλή φωνή και είπε ότι βγάζει περίπου 3.000 δολάρια το μήνα. Λέει ότι δεν έχει αποταμιεύσεις, ακίνητα ή περιουσιακά στοιχεία εκτός από τα δύο φορτηγά του, τα οποία βρίσκονται στη Χαβάη και ισχυρίζεται ότι αξίζουν περίπου 1.000 δολάρια.

Ανέφερε επίσης ότι μερικές φορές βοηθά τον 25χρονο γιο του.

Δεν υπέβαλε ένσταση για τις κατηγορίες της Δευτέρας, εν μέρει επειδή δεν έχει ακόμη μόνιμη νομική εκπροσώπηση.

Ο ύποπτος δεν κατηγορήθηκε τη Δευτέρα για απειλές εναντίον πρώην προέδρου ή υποψηφίου προέδρου, η οποία με τη σειρά της επισύρει μέγιστη ποινή πέντε ετών που θα μπορούσε να παραταθεί, καθώς φέρεται επίσης να κρατούσε ένα τουφέκι AR-15 και έκανε απόπειρα κατά της ζωής του πρώην προέδρου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή