Συνελήφθη ο γνωστός ράπερ Σον «Ντίντι» Κομπς στη Νέα Υόρκη

Ο μεγιστάνας της χιπ χοπ Σον «Ντίντι» Κομπς συνελήφθη στη Νέα Υόρκη με αδιευκρίνιστες ομοσπονδιακές κατηγορίες

Συνελήφθη ο γνωστός ράπερ Σον «Ντίντι» Κομπς στη Νέα Υόρκη
3'

Η σύλληψη στο Μανχάταν ακολούθησε επιδρομές σε δύο από τα ακίνητά του διάσημου ράπερ και μουσικού παραγωγού στο Λος Άντζελες και στο Μαϊάμι τον Μάρτιο, στο πλαίσιο μιας «συνεχιζόμενης έρευνας» από τις αρχές για σεξουαλική διακίνηση.

Ο δικηγόρος του, Mαρκ Ανίφιλο είπε ότι ήταν «απογοητευμένος» από τη σύλληψη και ο πελάτης του ήταν ένας «αθώος άνθρωπος». Ο μουσικός έχει αντιμετωπίσει μια σειρά από κατηγορίες από σεξουαλική επίθεση έως κακοποίηση, συμπεριλαμβανομένης της πρώην συντρόφου του Κασάνδρα «Κάσι» Βεντούρα. Ο ίδιος έχει αρνηθεί όλους τους ισχυρισμούς εναντίον του.

Η σύλληψή του έγινε σε σχέση με μια συνεχιζόμενη έρευνα από αξιωματούχους εσωτερικής ασφάλειας των ΗΠΑ, δήλωσαν στο CBS πολλές πηγές επιβολής του νόμου.
Ο εισαγγελέας των ΗΠΑ για τη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης Ντέμιαν Ουίλιαμς επιβεβαίωσε τη σύλληψη σε δήλωσή του το βράδυ της Δευτέρας.

«Νωρίτερα σήμερα το απόγευμα, ομοσπονδιακοί πράκτορες συνέλαβαν τον Σον Κομπς, με βάση ένα σφραγισμένο κατηγορητήριο που κατατέθηκε», είπε ο εισαγγελέας. Το γραφείο σχεδιάζει να αποσφραγίσει το κατηγορητήριο το πρωί της Τρίτης και «θα έχουμε περισσότερα να πούμε εκείνη τη στιγμή».

Ο Κομπς αντιμετωπίζει μια σειρά από αστικές αγωγές, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών ότι βίασε μια ανήλικη κοπέλα και προσπάθησε να «δελεάσει» έναν παραγωγό και να τον αναγκάσει να κάνει σεξ. Ο δικηγόρος του είπε ότι ο κ. Κομπς ανυπομονεί να «καθαρίσει το όνομά του στο δικαστήριο»

«Ο Σον "Ντίντι" Κομπς είναι ένα μουσικό είδωλο, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, αγαπητός οικογενειάρχης και αποδεδειγμένος φιλάνθρωπος που έχει περάσει τα τελευταία 30 χρόνια χτίζοντας μια αυτοκρατορία, λατρεύοντας τα παιδιά του και εργαζόμενος για να ανυψώσει τη μαύρη κοινότητα»

Τα νομικά προβλήματα του ράπερ ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2023 όταν η κ. Βεντούρα υπέβαλε την αγωγή της. Δύο άλλες γυναίκες υπέβαλαν μήνυση την ίδια εβδομάδα με την κατηγορία της κακοποίησης και της επίθεσης - συμπεριλαμβανομένης μιας που είπε ότι ο κατηγορούμενος την έπνιγε για τόση ώρα που λιποθύμησε.

Εκείνη την εποχή αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και ένας εκπρόσωπος του ράπερ χαρακτήρισε τις αγωγές «προσπάθεια αρπαγής χρημάτων». Στη συνέχεια, τον Δεκέμβριο, μια άλλη πολιτική αγωγή ισχυρίστηκε ότι μια γυναίκα είχε υποστεί «σεξουαλική διακίνηση» από τον Κομπς και δύο άλλους άνδρες όταν ήταν 17 ετών.

Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, νέες κατηγορίες ήρθαν στο φως σε μια πολιτική αγωγή που κατέθεσε ο πρώην παραγωγός του Ρόντνει Τζόουνς τζούνιορ ο οποίος είπε ότι ο Κομπς προσπάθησε να τον «πιέσει» να προβεί σε σεξουαλικές δραστηριότητες.

Ο Κομπς αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, αλλά ένα μήνα αργότερα, έγιναν επιδρομές στα ακίνητά του. Ο μουσικός σταμάτησε σε αεροδρόμιο στο Μαϊάμι καθώς ετοιμαζόταν να φύγει για τις Μπαχάμες και παρέδωσε ηλεκτρονικά είδη στις αρχές. Τον Μάιο, πλάνα από κάμερα κλειστού κυκλώματος που δημοσιεύτηκαν από το CNN φάνηκαν να δείχνουν τον μεγιστάνα της ραπ να επιτίθεται και να χτυπά την κυρία Βεντούρα, ένα επεισόδιο που καταγράφηκε στην πολιτική της αγωγή.

Ο Κομπς ο οποίος έχει επίσης τα ονόματα Puffy, Puff Daddy, P Diddy, Love και Brother Love - είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους μεγιστάνες της ραπ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή