Τουρκία: Στραγγάλισαν την 8χρονη Ναρίν - Ίχνη DNA στο αυτοκίνητο του θείου της

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το CNN TÜRK, το 8χρονο κοριτσάκι βρήκε τραγικό θάνατο από στραγγαλισμό, ενώ βρέθηκε βιολογικό υλικό της μικρής στο αυτοκίνητο του θείου της

Τουρκία: Στραγγάλισαν την 8χρονη Ναρίν - Ίχνη DNA στο αυτοκίνητο του θείου της
1'

Σε στραγγαλισμό αποδίδεται ο θάνατος της 8χρονης Ναρίν, η οποία εξαφανίστηκε και βρέθηκε μετά από 19 ημέρες δολοφονημένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το CNN TÜRK, το 8χρονο κοριτσάκι βρήκε τραγικό θάνατο από στραγγαλισμό, ενώ βρέθηκε βιολογικό υλικό της μικρής στο αυτοκίνητο του θείου της, ο οποίος κρατείται ως βασικός ύποπτος. Η τελική έκθεση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου.

«Το DNA που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του θείου της Narin ήταν υγρό που προερχόταν από το στόμα της μετά τον θάνατό της» ανέφερε η δημοσιογράφος του τουρκικού μέσου.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται αναμένονται δύο ξεχωριστές ιατροδικαστικές εκθέσεις. Η πρώτη είναι η ιατροδικαστική έκθεση της Κωνσταντινούπολης, η δεύτερη είναι του Ντιγιαρμπακίρ, όπου διεξάγονται κάποιες βιολογικές έρευνες. Στην Κωνσταντινούπολη εξετάζονται λεπτομερώς 91 ξεχωριστά ευρήματα που ελήφθησαν από το άψυχο σώμα της Ναρίν και θα χρειαστούν 15 ημέρες για να συνταχθεί η έκθεση.

Η έρευνα που διεξάγεται από την Γενική Εισαγγελία του Ντιγιαρμπακίρ σχετικά με τη δολοφονία του Ναρίν Γκουράν, η οποία εξαφανίστηκε στις 21 Αυγούστου σε αγροτική περιοχή του Ντιγιαρμπακίρ για να βρεθεί το άψυχο κορμάκι της 19 ημέρες αργότερα σε μια κοίτη ποταμού, μέσα σε έναν σάκο και καλυμμένο με πέτρες και θάμνους.

Στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθησαν 12 άτομα, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας της, Γιουκσέλ Γκουράν, του αδερφού της Ενές, του θείου της Σαλίμ Γκουράν, του οποίου το αυτοκίνητο είχε ίχνη DNA του και του Νεβζάτ Μπατιγιάρ, ο οποίος ομολόγησε ότι μετέφερε το πτώμα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή