Κέιτ Μίντλετον: Επέστρεψε αθόρυβα στο «πόστο της» - Η πρώτη της συνάντηση στο Ουίνδσορ

Η Κέιτ Μίντλετον επιστρέφει αθόρυβα...στη δουλειά για πρώτη φορά μετά τη θεραπεία της για τον καρκίνο, με μία συνάντηση στο Κάστρο του Ουίνδσορ

Κέιτ Μίντλετον: Επέστρεψε αθόρυβα στο «πόστο της» - Η πρώτη της συνάντηση στο Ουίνδσορ
3'

Η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στη δουλειά για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας της για τον καρκίνο. Σύμφωνα με την εγκύκλιο του παλατιού, το επίσημο αρχείο των δραστηριοτήτων της βασιλικής οικογένειας, η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, συναντήθηκε με τα μέλη της ομάδας του Κέντρου για την Πρώιμη Παιδική ηλικία και το προσωπικό του Παλατιού του Κένσινγκτον στο Κάστρο του Ουίνδσορ για το πρότζεκτ της για τα πρώτα χρόνια της παιδικής ηλικίας, σύμφωνα με την The Telegraph.

«Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, κοινή προστάτιδα, το Βασιλικό Ίδρυμα του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα μια συνάντηση για τα Πρώτα Χρόνια στο Κάστρο του Ουίνδσορ», αναφέρεται στην καταχώριση της εκδήλωσης, σύμφωνα με την The Telegraph.

Η παρουσία της σηματοδοτεί την έναρξη της επιστροφής της πριγκίπισσας στη δουλειά και τις δεσμεύσεις τους τους επόμενους μήνες. Στις 9 Σεπτεμβρίου, η πριγκίπισσα Κέιτ δημοσίευσε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνοντας ότι ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία της. Είχε ανακοινώσει τη διάγνωσή της με καρκίνο στις 22 Μαρτίου

Καθ' όλη τη διάρκεια της ασθένειάς της, και όταν η πριγκίπισσα Κέιτ ήταν αρκετά καλά για να δουλέψει από το σπίτι, ενημερώθηκε για το αγαπημένο της πρότζεκτ, αναφέρει η εφημερίδα. Το έργο εξετάζει «πώς οι εμπειρίες στην πρώιμη παιδική ηλικία είναι συχνά η βασική αιτία των πιο δύσκολων κοινωνικών προκλήσεων του σήμερα, όπως ο εθισμός, η κατάρρευση της οικογένειας, η κακή ψυχική υγεία, η αυτοκτονία και η έλλειψη στέγης», σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της Βασιλικής Οικογένειας.

Η Kέιτ έκανε δύο δημόσιες εμφανίσεις στο Trooping the Color στα μέσα Ιουνίου και στο Γουίμπλεντον στις 14 Ιουλίου.

Προς το παρόν, η μόνη εκδήλωση που αναμένεται να παρευρεθεί «δυνητικά» η Κέιτ είναι η λειτουργία της Κυριακής Μνήμης για την υποστήριξη της βασιλικής οικογένειας, των βετεράνων και των οικογενειών τους στις 10 Νοεμβρίου. Σκοπεύει να φιλοξενήσει την ετήσια συναυλία για τα κάλαντα στο Αβαείο του Γουέστμινστερ τον επόμενο μήνα.

Ωστόσο, δεν έχουν επιβεβαιωθεί άλλα καθήκοντα για την πριγκίπισσα. Η Κέιτ θα λάβει μέρος στις βασιλικές δεσμεύσεις «όταν μπορεί», λέει μια πηγή στο πρακτορείο. Θα μπορούσε να έχει «ένα ελαφρύ πρόγραμμα», έως και «λίγες» δεσμεύσεις Το τρίλεπτο κλιπ που ανακοινώνει ότι η Kέιτ ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία της γυρίστηκε στο εξοχικό της οικογένειάς της, το Anmer Hall. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, 42 ετών, και τα παιδιά τους πρίγκιπας Τζορτζ, 11 ετών, πριγκίπισσα Σάρλοτ, 9 ετών και πρίγκιπας Λούις, 6 ετών, εμφανίστηκαν όλοι στο βίντεο.

«Καθώς το καλοκαίρι τελειώνει, δεν μπορώ να σας πω τι ανακούφιση νιώθω που ολοκλήρωσα επιτέλους τη χημειοθεραπεία μου», είπε. «Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για εμάς ως οικογένεια. Η ζωή όπως ξέρετε μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή και έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να πλοηγηθούμε στα θυελλώδη νερά και στο άγνωστο»

«Το ταξίδι του καρκίνου είναι περίπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους, ειδικά για όσους βρίσκονται πιο κοντά σας», είπε η πριγκίπισσα Κέιτ. «Με την ταπεινοφροσύνη, σε φέρνει επίσης αντιμέτωπο με τα δικά σου τρωτά σημεία με τρόπο που δεν είχες σκεφτεί ποτέ πριν, και μαζί με αυτό σου προσφέρει μια νέα οπτική για τα πάντα.

Η πριγκίπισσα είπε ότι ανυπομονούσε να «αναλάβω μερικές ακόμη δημόσιες δεσμεύσεις τους επόμενους μήνες «όταν μπορεί», ενώ θα παραμείνει επικεντρωμένη στην ολοκληρωτική της ίαση. «Πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι και είναι πολύ επικεντρωμένη στην ευημερία της, σίγουρα θα κάνει λιγότερα», είπε πρόσφατα στο PEOPLE μια πηγή από τον κύκλο της.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή