Η πιο εύκολη δουλειά του κόσμου ξεκίνησε αρχικά ως... πλάκα - Υπόσχεται να σας «χαλάσει» τον γάμο

Πληρώνεται για να καταστρέφει γάμους
Pixabay
2'

Ένας άνδρας από την Ισπάνια βρήκε το τρόπο να βγάζει πάρα πολλα χρήματα κάνοντας μια... ευφάνταστη δουλειά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ερνέστο εισβάλλει σε γάμους, προσποιείται πως είναι ο εραστής της νύφης ή του γαμπρού και τους ζητά να το σκάσουν μαζί του. Ισχυρίστηκε ότι, ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν την ημέρα του γάμου τους ως την πιο ευτυχισμένη της ζωής τους, για κάποιους είναι ένας εφιάλτης. Και αυτοί οι λίγοι τυχαίνει να είναι το πελατολόγιό του.

Και όλα αυτά για 500 ευρώ τον γάμο! Υπόσχεται να εισβάλει στο γάμο του πελάτη και να παρουσιαστεί ως ο έρωτας της ζωής του, παρακαλώντας τους να το σκάσουν, για να ακυρωθεί η εκδήλωση.

«Αν έχετε αμφιβολίες, δεν θέλετε να παντρευτείτε ή δεν ξέρετε πώς να πείτε όχι, μην ανησυχείτε, θα ακυρώσω το γάμο για εσάς», λέει ο Ερνέστο στο βίντεο που έχε γίνει viral.

«Το μόνο που έχετε να μου πείτε είναι η ώρα, ο τόπος και η ημερομηνία και θα εμφανιστώ στην τελετή. Θα πω ότι είμαι ο έρωτας της ζωής σου και θα φύγουμε μαζί χέρι-χέρι».

Πρόκειται για μια δουλειά που ξεκίνησε αρχικά ως αστείο, αλλά αφού κατακλύστηκε από αιτήματα ενδιαφερομένων, ο Ερνέστο κατάλαβε ότι κάτι είχε καταφέρει. Προς το παρόν χρεώνει 500 ευρώ για να παρευρεθεί σε μια εκδήλωση, στα οποία δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα ταξιδιού, ενώ πληρώνεται επιπλέον σε περίπτωση απροσδόκητων περιστατικών. Για παράδειγμα, αν τον χαστουκίσουν, τον γρονθοκοπήσουν ή τον κλωτσήσουν, χρεώνει περισσότερο. Κάθε χαστούκι του αποφέρει 50 ευρώ έξτρα!

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η υπηρεσία αυτή για την διάλυση των γάμων έχει αποδειχθεί αρκετά δημοφιλής. Ο Ερνέστο έχει κλείσει πελάτες μέχρι τις 2 Νοεμβρίου!