Μπραντ Πιτ: Τρελά ερωτευμένος με την Ινές ντε Ραμόν - Η νέα τους εμφάνιση και η «μυστική συμφωνία»

Ο Μπραντ Πιτ και η αγαπημένη του Ινές ντε Ραμόν έκαναν νέα εμφάνιση σε φιλανθρωπικό event στο Μαλιμπού

Μπραντ Πιτ: Τρελά ερωτευμένος με την Ινές ντε Ραμόν - Η νέα τους εμφάνιση και η «μυστική συμφωνία»
AP
2'

Ο Αμερικανός σταρ του Χόλιγουντ Μπραντ Πιτ και η αγαπημένη του Ινές ντε Ραμόν είναι ζευγάρι εδώ και σχεδόν 2 χρόνια φροντίζουν ωστόσο και οι δύο να κρατάνε τις στιγμές τους όσο τον δυνατόν περισσότερο ιδιωτικές.

Το Σάββατο, το ζευγάρι έκανε μία casual εμφάνιση σε φιλανθρωπικό event Rock4EB στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια και οι δυο τους έμοιαζαν άνετοι και χαλαροί, με σχεδόν ασορτί αμφίεση. Ο 60χρονος ηθοποιός των Wolfs φωτογραφήθηκε μάλιστα να τυλίγει το χέρι του γύρω από τη μέση της 31χρονης συνοδού του, ενώ εκείνη χαμογελούσε.

Brad-ines.jpg

Το ζευγάρι εμφανίστηκε στο event λίγο αφότου η DailyMail.com δημοσίευσε αποκλειστικά ότι η Ντε Ραμόν έχει «απαγορέψει» στους φίλους, την οικογένειά της και ακόμη και τις επαφές από τη δουλειάς της να μιλούν για τη σχέση της με τον Πιτ και μάλιστα στη συνέχεια υπογράφει συμφωνίες εχεμύθειας για «οικοδόμηση εμπιστοσύνης».

Πώς θωρακίζει τη σχέση τους

Η γοητευτική σχεδιάστρια το κάνει αυτό γιατί δεν θέλει ο 60χρονος σταρ να πιστεύει ότι τον χρησιμοποιεί για να αποκτήσει φήμη ή να τον εκμεταλλευθεί με οποιοδήποτε τρόπο. «Η Ινές είπε σε όλους τους φίλους της να μην διαρρεύσουν ποτέ οποιαδήποτε πληροφορία για την ίδια ή τους ίδιους», είπε μια πηγή στο DailyMail.com.

«Θωρακίζει τη σχέση τους γιατί αγαπά τον Μπραντ και θέλει να την εμπιστευτεί καθώς ελπίζει να τον παντρευτεί μια μέρα», πρόσθεσε η πηγή. «Νοιάζεται πραγματικά για εκείνον». Η νεαρή καλλονή, ωστόσο, συνοδεύει τον διάσημο σύντροφό της καθώς προμοτάρει τη νέα του ταινία Wolfs, γεγονός που έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας στο ντροπαλό στέλεχος: έδωσε το παρών στις πρεμιέρες της ταινίας στο Φεστιβάλ Βενετίας και στο Λος Άντζελες και εθεάθη μαζί του στη Νέα Υόρκη.

Ο Πιτ απολαμβάνει πολύ την ιδιωτικότητα. «Η Ινές ξέρει ότι ο Μπραντ έχει μεγάλο πρόβλημα με τις γυναίκες που μιλάνε, το μισεί και πιστεύει ότι είναι κουτό. Ανησυχούσε πάντα ότι οι γυναίκες τον χρησιμοποιούν για τη φήμη του», σημείωσαν πηγές προσκείμενες στον σταρ.

«Αλλά η Ινές προφανώς δεν το κάνει αυτό και νιώθει άνετα μαζί της. Προσέχει πολύ να μην πει λέξη γι' αυτόν γιατί θέλει να οικοδομήσει εμπιστοσύνη μαζί του, θέλει να στηριχθεί πάνω της και να τη δει κάποια μέρα ως πιθανή σύζυγο. Το βλέπει μακροπρόθεσμα και δεν θέλει να χαλάσει τη σχέση τους».

Η Ινές είναι αντιπρόεδρος της μάρκας κοσμημάτων Anita Ko με έδρα το Λος Άντζελες, έναν ρόλο που κατέχει από τον Ιανουάριο του 2020, ενώ περιστασιακά έχει ποζάρει ως μοντέλο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή