Τραγωδία στη Σαρδηνία: Άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγo και τα δύο τους παιδιά και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Σαρδηνία, στην πόλη Νουόρο.

Τραγωδία στη Σαρδηνία: Άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγo και τα δύο τους παιδιά και αυτοκτόνησε

Η 26χρονη κοπέλα που δολοφονήθηκε απο τον πατέρα της

1'

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας που σημειώθηκε σήμερα το πρωί (25/9) στο Νουόρο της Σαρδηνίας. Ο 50χρονος Ρομπέρτο Γκλεμπόνι, εργάτης σε τοπική βιομηχανία, έπειτα από καυγά, άνοιξε πυρ με περίστροφο που κατείχε νόμιμα και τραυμάτισε θανάσιμα την σύζυγό του, 43 ετών, και την κόρη του Μαρτίνα, 26 ετών.

Επίσης τραυμάτισε βαρύτατα την μητέρα του, η οποία ζούσε σε διπλανό διαμέρισμα, και έναν γείτονα, ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διέμενε, ο οποίος είχε σπεύσει σε βοήθεια. Ο 11χρονος γιος του που επίσης τραυματίστηκε πέθανε λίγο μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο. Ο δράστης, στο τέλος της δολοφονικής αυτής μανίας, αυτοκτόνησε.

Κατά τραγική ειρωνία, η 26χρονη κόρη του είχε αφιερώσει την πτυχιακή της εργασία στον πατέρα της, «τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής της».

«Στη μητέρα μου, που πίστεψε σε μένα πριν το κάνω. Στον πατέρα μου, τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου» έγραφε στις 28 Απριλίου του 2022 στο προφίλ της στο Facebook. Σε μία άλλη ανάρτηση πριν από λίγα χρόνια, στο προφίλ της μητέρας της Giusi Massetti, που επίσης δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, οι δύο γυναίκες απεικονίζονται με τις λέξεις «Όχι στη βία κατά των γυναικών» σε μία καμπάνια γνωστής ΜΚΟ.

Οι γείτονες περιγράφουν τον δράστη ως ήρεμο και εξυπηρετικό. «Πριν από λίγες μέρες μου είχαν κλέψει το αυτοκίνητό μου και ήθελε να μου δανείσει το δικό του, γνωρίζοντας ότι το χρειαζόμουν», είπε ένας γείτονας του δραστη που διέπραξε οικογενειακή σφαγή και μετά αυτοκτόνησε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή