Kάθριν Ζέτα -Τζόουνς: «Γιόρτασε» τα κοινά της γενέθλια με τον Μάικλ Ντάγκλας με μία γυμνή φωτογραφία

Η Kάθριν Ζέτα Τζόουνς δημοσιοποίησε μία γυμνή της φωτογραφία για να γιορτάσει τα κοινά της γενέθλια με τον αγαπημένο της σύζυγο, Μάικλ Ντάγκλας

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς
Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς
AP
3'

Η σταρ του «Σικάγο», Κάθριν Ζέτα Τζόουνς μοιράστηκε μια γυμνή της φωτογραφία για να τιμήσει τα γενέθλιά της, αλλά και εκείνα του συζύγου της Μάικλ Ντάγκλας που είναι την ίδια ημέρα. Η Ζέτα Τζόουνς έγινε 55 ετών ενώ ο Ντάγκλας 80 στις 25 Σεπτεμβρίου και το λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ γιόρτασε με τον δικό του τρόπο την ημέρα.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, η Ζέτα Τζόουνς στεκόταν γυμνή μπροστά σε έναν καθρέφτη σε ένα μπάνιο. Δεν φορούσε παρά ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ είχε τα μελαχρινά μαλλιά της κάτω. «Με το κοστούμι γενεθλίων μου!» άρχισε τη λεζάντα της. «Μετά από περισσότερα από 25 χρόνια που μοιράζομαι την ημέρα των γενεθλίων μου με τον σύζυγό μου, δεν έχω άλλες ιδέες για δώρα!» «Αυτή είναι η δεύτερη επιλογή δώρου, οι μπάλες του γκολφ είναι η πρώτη επιλογή… φυσικά», πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/DAVhnH-sMjV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ζέτα-Τζόουνς δημοσίευσε επίσης μια ακόμη φωτογραφία τους πριν από δύο και πλέον δεκαετίες, όπου το ερωτευμένο ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο και χαμογελαστό στο φακό. «Χρόνια πολλά στον Μάικλ και σε μένα!» έγραψε η γοητευτική σταρ. «Είμαστε εμείς στα γενέθλιά μας πριν από 25 χρόνια! Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά.»

«Στο έτερο ήμισυ των γενεθλίων μου, σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά!» έγραψε δίπλα σε μια ακόμη φωτογραφία της. Ο Ντάγκλας πρόσθεσε: «Μακάρι η νέα σου χρονιά να είναι η καλύτερη!»

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από τον Νοέμβριο του 2000 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: τον 24χρονο γιό Ντίλαν, και την 21χρονη κόρη τους Κάρις. Ο Μάικλ Ντάγκλας έχει έναν άλλο γιο, τον Κάμερον 45 ετών, από τον προηγούμενο γάμο του με την Ντιάντρα Λούκερ.

https://www.instagram.com/p/DAVabCMsh4i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι σταρ του Χόλιγουντ συχνά δημοσιεύουν ρομαντικά μηνύματα ο ένας στον άλλο στο Instagram. Ο Ντάγκλας μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τους την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με λεζάντα, «Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην αγαπημένη μου Κάθριν! Σε αγαπώ πάντα και για πάντα»

Τον Νοέμβριο του 2022, η Zέτα Τζόουνς είχε μιλήει για τον μακροχρόνιο γάμο τους σε συνέντευξή της στην The Telegraph. «Ξυπνάω με τον Mάικλ εδώ και σχεδόν 25 χρόνια. Μου αρέσει να είμαι παντρεμένη, αλλά είναι τρελό όταν το σκέφτεσαι πραγματικά», είπε. «Θα με παντρευτείς;» «Σίγουρα!» Αλλά μετά σκέφτεσαι το πορτοφόλι Chanel για το οποίο ξόδεψες μια περιουσία και στην πραγματικότητα δεν μου αρέσει πια – θα το μεταπουλήσω».

https://www.instagram.com/reel/C3UoZY3shi9/

Η Ζέτα Τζόουνς σημείωσε επίσης πώς το ζευγάρι «γεννήθηκε την ίδια μέρα, με διαφορά 25 ετών». «Είμαστε πολύ καλοί ο ένας με τον άλλο, σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και ποτέ δεν αισθάνομαι ότι είναι 25 χρόνια μεγαλύτερος από εμένα», συνέχισε. «Θυμάμαι τους ανθρώπους να λένε: «Όταν είσαι 50, αυτός θα είναι 75». Λοιπόν, αυτά είναι απλά μαθηματικά».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή