Τζορτζ - Αμάλ Κλούνεϊ: Γιορτάζουν 10 χρόνια γάμου πιο ερωτευμένοι απο ποτέ - H έκπληξη του ηθοποιού

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στις 27 Σεπτεμβρίου του 2014 σε μία ρομαντική τελετή στη Βενετία. Δέκα χρόνια μετά παραμένουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Τζορτζ - Αμάλ Κλούνεϊ: Γιορτάζουν 10 χρόνια γάμου πιο ερωτευμένοι απο ποτέ - H έκπληξη του ηθοποιού
3'

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγός του Αμάλ έδειχναν ερωτευμένοι και λαμπεροί στα βραβεία Albie 2024, την ετήσια εκδήλωση που διοργάνωσε για τρίτη φορά φέτος το Ίδρυμα Clooney Foundation For Justice, την παραμονή της 10ης επετείου του γάμου τους.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε οτι «έχει σχέδια» για τη μεγάλη βραδιά της επετείου τους, δεν αποκάλυψε ωστόσο πού σκοπεύει να πάει την αγαπημένη του. «Θα την πάω κάπου απόψε, αλλά δεν ξέρει πού», είπε ενώ για μία ακόμη φορά μίλησε με θαυμασμό για τη γυναίκα της ζωής του, με την οποία απέκτησε τα δίδυμα Αλεξάντερ και Έλα, 7 ετών σήμερα

«Θα υποστήριζα οτιδήποτε στο οποίο εμπλέκεται η γυναίκα μου», είπε μεταξύ άλλων ο σταρ του Χόλιγουντ ενώ έφθασε στο κόκκινο χαλί. «Είναι πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας και είμαι πάντα τόσο περήφανος που βρίσκομαι στο ίδιο δωμάτιο μαζί της ό,τι κι αν γίνει και σήμερα πρέπει να εστιάσουμε όλη την προσοχή μας στους ανθρώπους που δεν τυγχάνουν προσοχής»

Η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων πρόσθεσε «Είναι ένας καταπληκτικός συνήγορος και σημαίνει τόσα πολλά για μένα που μπορώ να κάνω αυτό το έργο μαζί του και για εκείνον που μπορέσαμε να δώσουμε σάρκα και οστά σε μερικές από τις ιστορίες που λέμε απόψε» Απαντώντας στα γλυκά σχόλια της συζύγου του, ο ηθοποιός είπε αστειευόμενος στο PEOPLE: «Της δίνω χρήματα αυτή τη στιγμή, δεν μπορείτε να δείτε, ακριβώς πίσω από την πλάτη της».

people.jpg

Σε συνέντευξή του στους New York Times πέρυσι, ο Τζορτζ είχε μιλήσει για τη συνεργασία του με την Αμάλ στις ανθρωπιστικές προσπάθειές τους. «Κάνει όλη τη βαριά δουλειά και τη νομική υποστήριξη και εγώ προσπαθώ να το δημοσιοποιήσω όλο αυτό. Νομίζω ότι είναι μια καλή ομαδική προσπάθεια». Με αφορμή τη δέκατη επέτειό του το ζεύγος Κλούνεϊ μοιράστηκε με το περιοδικό Peopleι 25 αποκλειστικές φωτογραφίες, αλλά και όλες τις ρομαντικές λεπτομέρειες από το γάμο του στη Βενετία.

«Ο Τζορτζ και η Αμάλ ακτινοβολούσαν αγάπη όλη τη νύχτα», εκμυστηρεύθηκε στο περιοδικό η μητέρα της Αλαμουντίν, Μπάρια. «Ο γάμος ήταν τόσο απίστευτα ξεχωριστός, ήταν θρυλικός. Αυτές οι τρεις μέρες, οι φίλοι, οι οικογένειες, η ατμόσφαιρα, τα πάντα, θα μείνουν χαραγμένες μέσα μου σε όλη μου τη ζωή».

Ένας από τους τέσσερις αγαπημένους που εκφώνησαν εγκάρδιες ομιλίες κατά τη διάρκεια της σύντομης τελετής, η Μπάρια συντάκτης στην αραβική εφημερίδα Al-Hayat, απευθύνθηκε στον Κλούνεϊ κάποια στιγμή. «Είπα, «Τζορτζ, σε αγαπάμε αληθινά, βαθιά και ειλικρινά. Απολαμβάνουμε τη γοητεία σου, την εξυπνάδα σου, τον έξυπνο λόγο και τη γενναιοδωρία σου. Είσαι απλά τέλειος».

Τρία πάρτι ακολούθησαν τότε μια πολιτική τελετή στη Βενετία, την οποία ο ηθοποιός αποκαλεί «την πιο ρομαντική πόλη στον κόσμο», άρα μία φυσική επιλογή για την τοποθεσία του γάμου τους. «Γνωριστήκαμε στην Ιταλία», λέει ο Κλούνεϊ, ο οποίος έχει εδώ και καιρό ένα κτήμα στη λίμνη Κόμο. «Έχουμε σπίτι εκεί. Ξέραμε ότι εκεί θέλαμε να παντρευτούμε».

Ενώ η λίστα καλεσμένων περιελάμβανε διάσημους φίλους όπως ο Ματ Ντέιμον και ο Μπόνο, το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει την τελετή οικεία και συναισθηματική. Εκτός από τη λάμψη ενός αξέχαστου Σαββατοκύριακου, οι καλεσμένοι πήραν σπίτι τους «εκτός από ένα καλό hangover» όπως λέει ο Κλούνεϊ, iPod με μια λίστα τραγουδιών που είχε επιλέξει το ζευγάρι. «Ανυπομονούμε για τα πάντα» έλεγε τότε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή