Κέιτ Μίντλετον: Βραδινή έξοδος μετά απο καιρό - Παρακολούθησε την παράσταση «Ζιζέλ»

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε μία βραδινή εμφάνιση έκπληξη  στο θέατρο καθώς συνεχίζει την ανάρρωση από τον καρκίνο
Αρχείου - AP
2'

Πληθαίνει τις εμφανίσεις της η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, μετά την περιπέτεια της υγείας της, επιστρέφοντας σταδιακά στην καθημερινότητά της. Η μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας παρακολούθησε την παράσταση Ζιζέλ στο Αγγλικό Εθνικό Μπαλέτο στο Sadlers Wells του βόρειου Λονδίνου

Περιέγραψε μάλιστα το σόου ως «συγκινητικό και εμπνευσμένο», καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή της από τον καρκίνο. Σε μήνυμά της στο X, απέτισε φόρο τιμής στην εταιρεία και την παραγωγή. Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την παράσταση,γράφοντας στη λεζάντα: "Συγχαρητήρια και ευχαριστώ το @ENBallet και το @Sadlers_Wells για τη δυνατή, συγκινητική και εμπνευσμένη ερμηνεία της Ζιζέλ του Akram Khan. Η δημιουργικότητα στα καλύτερά της! C"…

Η έξοδος που αιφνιδίασε τους θαυμαστές της σημειώθηκε αφότου η Κέιτ είχε μια συνάντηση στο Κάστρο του Ουίνδσορ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για να συζητήσει την ετήσια συναυλία για τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Τον Μάρτιο η πριγκίπισσα επιβεβαίωσε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο μετά από μία χειρουργική επέμβαση που έκανε στην κοιλιακή χώρα και είπε ότι θα έπρεπε να υποβληθεί σε προληπτική χημειοθεραπεία. Νωρίτερα αυτό το μήνα αποκάλυψε ότι είχε ολοκληρώσει τη χημειοθεραπεία της σε ένα προσωπικό βίντεο, στο οποίο εμφανιζόταν ο σύζυγός της πρίγκιπας Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους.

Η Κέιτ είπε ότι «ανυπομονεί να επιστρέψει στη δουλειά» και να αναλάβει «μερικές ακόμη δημόσιες υποχρεώσεις» τους επόμενους μήνες. Πρόσθεσε ότι είχε μια «ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας και εκτίμησης της ζωής» καθώς εισερχόταν σε μια «νέα φάση ανάκαμψης». Ενώ υποβαλλόταν σε θεραπεία, η Κέιτ παρακολούθησε την παρέλαση γενεθλίων του Βασιλιά, γνωστή και ως Trooping the Colour, τον Ιούνιο. Τον επόμενο μήνα εμφανίστηκε στο Γουίμπλεντον.