Χαμάς για θάνατο Νασράλα: «Η δολοφονία του θα ενισχύσει μόνο την αντίσταση»

Καταδικάζει τη δολοφονία Νασράλα και υπόσχεται πως θα τον διαδεχθεί μια νέα γενιά

Χαμάς για θάνατο Νασράλα: «Η δολοφονία του θα ενισχύσει μόνο την αντίσταση»
Associated Press
1'

Η Χαμάς σε ανακοίνωσή της, εκφράζει τα συλλυπητήριά της στη Χεζμπολάχ για τον «μαρτυρικό θάνατο» του ηγέτη της κατά τη χθεσινή ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Βηρυτό.

«Προσφέρουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη μας στον αδελφό λιβανέζικο λαό και στους αδελφούς μας στη Χεζμπολάχ και την Ισλαμική Αντίσταση στο Λίβανο.

Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο τη βάρβαρη σιωνιστική επίθεση και τη στοχοποίηση κατοικιών... στη Νταχίγια της Βηρυτού», συνεχίζει η ανακοίνωση «που αποδεικνύει τη βαρβαρότητα της κατοχής, μιας οντότητας-απατεώνα που αγνοεί όλες τις διεθνείς αξίες και κανόνες και αποτελεί απροκάλυπτη απειλή για τη διεθνή ασφάλεια και ειρήνη».

«Θεωρούμε τη σιωνιστική κατοχή πλήρως υπεύθυνη για αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα και τις επικίνδυνες επιπτώσεις του στην ασφάλεια και τη σταθερότητα της περιοχής, και την κυβέρνηση των ΗΠΑ υπεύθυνη για τη συνεχή υποστήριξή της [προς το Ισραήλ]», προσθέτει η ανακοίνωση.

«Η ιστορία έχει δείξει ότι όποτε οι ηγέτες της αντίστασης πεθαίνουν ως μάρτυρες, θα τους διαδεχθεί μια νέα γενιά ηγετών που θα είναι πιο γενναίοι, πιο δυνατοί και πιο αποφασισμένοι να επιμείνουν στην αντιπαράθεση με τον σιωνιστικό εχθρό μέχρι να ηττηθεί και να εξαλειφθεί από τη γη μας και την περιοχή μας», γράφει η Χαμάς.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή