Ντόναλντ Τραμπ: «Διανοητικά ανάπηρη» η Χάρις- «Άθλια ζώα» οι μετανάστες που διαπράττουν εγκλήματα

Από τα «βέλη» του Τραμπ δεν γινόταν να λείπει και ο Τζο Μπάιντεν 

Ντόναλντ Τραμπ: «Διανοητικά ανάπηρη» η Χάρις- «Άθλια ζώα» οι μετανάστες που διαπράττουν εγκλήματα
1'

Χείμαρρος ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ στην ομιλία του στην πολιτεία του Ουισκόνσιν, κάνοντας λόγο για αντιμεταναστευτική πολιτική, ενώ έριξε και τα «πυρά» του προς την Κάμαλα Χάρις.

Σύμφωνα με το Reuters ο Τραμπ αποκάλεσε την αντιπρόεδρο των Δημοκρατικών, Κάμαλα Χάρις, «διανοητικά ανάπηρη». Συγκεκριμένα είπε: «Ο Τζο Μπάιντεν έγινε διανοητικά ανάπηρος, αλλά η Κάμαλα, γεννήθηκε έτσι», δήλωσε.

Παράλληλα τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ, πλαισίωναν αφίσες που απεικόνιζαν μετανάστες που έχουν εισβάλλει παράνομα στη χώρα και έχουν συλληφθεί είτε για δολοφονίες είτε για άλλα βίαια εγκλήματα, καθώς και πανό τα οποία έγραφαν «Τέλος στο έγκλημα των μεταναστών» και «Απελάστε τους παράνομους τώρα». Ακόμη, αποκάλεσε όσους μετανάστες έχουν διαπράξει βίαια εγκλήματα «τέρατα», «ψυχρούς δολοφόνους» και «άθλια ζώα».

Μάλιστα, η ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ ήταν σχεδόν εξ' ολοκλήρου αφιερωμένη στους μετανάστες δίχως χαρτιά, κάτι το οποίο κάνει πρώτη φορά για φέτος, κάτι που πιθανότατα εξηγείται από το γεγονός πως η ημέρα των εκλογών πλησιάζει (5 Νοεμβρίου) πλησιάζει και το μεταναστευτικό είναι ίσως το βασικότερο ζήτημα στην ατζέντα των Ρεπουμπλικάνων.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή