Ο «άλλος» Ερντογάν: Έδειξε τις ικανότητές του στο μπάσκετ και μοίρασε... χαρτζιλίκι σε παιδιά

Επίδειξη .. μπασκετικών ικανοτήτων για μία ακόμη φορά από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
2'

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, παρέστη στην τελετή έναρξης του Κέντρου Ανάπτυξης Καλαθοσφαίρισης, σε μία προσπάθεια να εμφανίσει ένα πιο λαϊκό πρόσωπο και να εμφανιστεί προσιτός στους πολίτες. Ο ηγέτης της γείτονος, έδωσε το παρών στην τελετή έναρξης του Κέντρου και δεν δίστασε να ...σουτάρει και μάλιστα με επιτυχία!

Χτισμένο στο Zειτινμπουρνού της Κωνσταντινούπολης, το Κέντρο Ανάπτυξης Μπάσκετ άνοιξε τις πόρτες του με τον 37ο αγώνα του Τουρκικού Super Cup που διεξήχθη μεταξύ της Φενερμπαχτσέ και της Αναντολού Εφές

«Ανοίξαμε το Κέντρο Ανάπτυξης Μπάσκετ με το 37ο Προεδρικό Κύπελλο Ανδρών. Είμαστε περήφανοι που ολοκληρώσαμε ένα ακόμη έργο που θα ενώσει τον ιστορικό και πολιτιστικό πλούτο της Κωνσταντινούπολης με τον αθλητισμό. Συγχαίρω την ομάδα της Αναντολού Εφές για την κατάκτηση του Κυπέλλου στον εναρκτήριο αγώνα» έγραψε σε ανάρτηση του ο Τούρκος πρόεδρος

Ο Ερντογάν παρευρέθηκε στην τελετή απονομής τροπαίου που έγινε στο γήπεδο μετά τον αγώνα στο Κέντρο Ανάπτυξης Μπάσκετ. Δίνοντας τα μετάλλια στους αθλητές, ο Ερντογάν χάρισε το κύπελλο στον αρχηγό της ομάδας Αναντολού Εφές, Σέιν Λάρκιν.

Επίσης δεν παρέλειψε να δώσει και χαρτζιλίκι στα παιδιά αθλητών που κατέκτησαν μετάλλιο, ενώ συνομίλησε για λίγο με τους παίκτες της Φενερμπαχτσέ που έχασαν το κύπελλο και στη συνέχεια αποχώρησε από το γήπεδο.