Χάιντι Κλουμ: «Θα κυκλοφορώ με μίνι φούστες και στα 70 μου»

«Εξακολουθώ να έχω το πάθος να ψωνίζω, να φτιάχνω τα μαλλιά μου, να κάνω το μακιγιάζ μου. Εξακολουθώ να έχω τη φωτιά μέσα μου», ξεκαθάρισε η Χάιντι Κλουμ 

Χάιντι Κλουμ: «Θα κυκλοφορώ με μίνι φούστες και στα 70 μου»
Associated Press
2'

Η Χάιντι Κλουμ δηλώνει ότι θα φορά μίνι φούστες έως τα 70 της και τονίζει ότι θα τρέχει τόπλες στην παραλία. Μάλιστα, ξεκαθαρίζει ότι αδιαφορεί για τη γνώμη των άλλων και επαναλαμβάνει ότι της αρέσει να επιδεικνύει το σώμα της, ακόμη και μετά τη γέννηση και τον θηλασμό των τεσσάρων παιδιών της.

Η Χάιντι Κλουμ είναι σήμερα 51 ετών. Μάλιστα, το άλλοτε αγγελάκι της Victoria’s Secret, ήταν καλεσμένη του Alex Cooper σε ένα επεισόδιο του podcast Call Her Daddy και μίλησε ακόμη και τα γηρατειά, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε.

«Μου κάνουν συνέχεια την ερώτηση για τις μίνι φούστες – για πόσο καιρό θα φοράς μίνι φούστες;», ανέφερε η Χάιντι Κλουμ, προσθέτοντας: «Έχω πει πολλές φορές, ότι πιθανότατα θα κυκλοφορώ και στα 70 μου, αν έχω όρεξη, με μίνι φούστα, αν θέλω να δείξω τα πόδια μου. Βλέπω όλα τα ελαττώματά μου, αυτό είναι. Έτσι είναι η ζωή. Ανεβαίνεις, γερνάς, και κατεβαίνεις πάλι τον λόφο. Αλλά στο τέλος της ημέρας, εξακολουθώ να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου.

Εξακολουθώ να έχω το πάθος να ψωνίζω, να φτιάχνω τα μαλλιά μου, να κάνω το μακιγιάζ μου. Εξακολουθώ να έχω τη φωτιά μέσα μου. Εξακολουθώ να αγαπώ τα διασκεδαστικά πράγματα και εξακολουθώ να τρέχω τόπλες στην παραλία με το στήθος μου να κρέμεται και δεν με νοιάζει. Είναι διαφορετικό τώρα και ναι, είναι αλήθεια ότι είναι διαφορετικό. Εγώ έκανα τέσσερα παιδιά και τα θήλασα».

Ερωτηθείσα για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει, η Χάιντι Κλουμ απαντά: «Αισθάνομαι πολύ δυνατή, είμαι καλά με τον εαυτό μου, ακόμα κι αν οι άνθρωποι λένε πράγματα, δεν με επηρεάζει πραγματικά. Κοιτάζω τον εαυτό μου και ναι, τα πόδια μου δεν μοιάζουν με τα δικά σου πόδια, στα 20 σου, αλλά εξακολουθώ να νιώθω καλά με τα δικά μου πόδια. Όσο το νιώθω, δεν με νοιάζει πραγματικά τι σκέφτονται ή τι μου λένε οι άνθρωποι, πραγματικά δεν με νοιάζει».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή