Μπρους Γουίλις: Το συγκινητικό αφιέρωμα της κόρης του - «Τον αγαπώ πολύ αυτό τον τύπο»

Ένα συγκινητικό αφιέρωμα στον πατέρα της, Μπρους Γουίλις ο οποίος ζει με μετωποκροταφική άνοια κοινοποίηση η κόρη του, Ταλούλα
Ο Μπρους Γουίλις
AP
2'

Η Tαλούλα Γουίλις είναι μια περήφανη κόρη. Σε μια ανάρτηση στο Instagram τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, η 30χρονη μοιράστηκε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στον πατέρα της, Μπρους Γουίλις, ο οποίος ζει με μετωποκροταφική άνοια. «Γεια σας, αγαπώ αυτόν τον τύπο τόσο πολύ και τα συναισθήματα είναι σκληρά πράγματα, αλλά είμαι τόσο ευγνώμων που τα αφήνω να με διαπερνούν τώρα αντί να αποσυνδεθώ από αυτά! Από τα forever archives», έγραψε η Tαλούλα δίπλα σε τρεις φωτογραφίες της ίδιας και του πατέρας της, 69 ετών.

Η πρώτη εικόνα δείχνει τον Μπρους να φιλά την κόρη του στο πίσω μέρος του κεφαλιού της ενώ την πιάνει απαλά από τους ώμους. Η Ταλούλα φαίνεται να κρατιέται από τα χέρια του με τα μάτια της κλειστά. Ακολουθεί η φωτογραφία των δύο τους να χαμογελούν πλατιά δίπλα σε ένα μπολ με σούπα. Για την τελευταία εικόνα, μοιράστηκε μια φωτογραφία του μπαμπά της να ακτινοβολεί καθώς κοιτάζει ένα βιβλίο με φωτογραφίες του.

Η διάγνωση της μετωποκροταφικής άνοιας του ηθοποιού αποκαλύφθηκε από τη σύζυγό του, Έμα Χέμινγκ Γουίλις τον Φεβρουάριο του 2023. Η ανακοίνωση ήρθε σχεδόν ένα χρόνο αφότου αποκαλύφθηκε ότι ο Μπρους είχε διαγνωστεί με αφασία και αποχωρούσε από την υποκριτική.

Σύμφωνα με την κλινική Mayo, η μετωποκροταφική άνοια είναι ένας όρος που καλύπτει μία ομάδα εγκεφαλικών διαταραχών που απειλούν τον μετωπιαίο και τον κροταφικό λοβό του εγκεφάλου. Αυτό σημαίνει ότι τμήματα αυτών των λοβών συρρικνώνονται, προκαλώντας προβλήματα ομιλίας, συναισθηματικά προβλήματα και αλλαγές προσωπικότητας.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Tαλούλα– την οποία ο Μπρους απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ, όπως επίσης τις Ράμερ 36 ετών, και Σκάουτ 33 ετών είπε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στην εκπομπή Today ότι ο πατέρας της είναι «σταθερός, κάτι που σε αυτή την κατάσταση είναι καλό»

«Είναι δύσκολο. Υπάρχουν επώδυνες μέρες, αλλά υπάρχει τόση πολλή αγάπη. Και πραγματικά μου έδειξε ότι δεν παίρνω καμία στιγμή δεδομένη και πραγματικά πιστεύω ότι θα ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι. Νομίζω ότι είναι πολύ περήφανος για μένα», είπε ο Ταλούλα.

Το να περνά χρόνο με τον πατέρα της είναι κάτι που όπως είπε τον Αύγουστο κάνει όσο συχνά το επιτρέπει το πρόγραμμά της. «Έχω κάνει ό,τι πρέπει να κάνω για να βεβαιωθώ ότι μπορώ απλώς να είμαι παρούσα», είπε.