Οι πέντε ακριβότερες κάρτες Pokemon - Δεν φαντάζεστε πόσο κοστίζει ο Πίκατσου

Ένας ειδικός στις κάρτες Pokemon έχει γίνει viral στο TikTok αφού αποκάλυψε ποιες είναι οι σπανιότερες κάρτες που υπάρχουν

Οι πέντε ακριβότερες κάρτες Pokemon - Δεν φαντάζεστε πόσο κοστίζει ο Πίκατσου
Greg Martin / Cornwall Live)
3'

Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε κάνει συλλογή από κάτι είτε αυτό ήταν γραμματόσημα, είτε καπάκια, είτε κάρτες από αθλητές. Πολλοί είναι εκείνοι που προτιμούν αντ' αυτού να συλλέγουν κατά χιλιάδες τις κάρτες Pokemon.

Υπάρχουν συνολικά 34,1 δισεκατομμύρια κάρτες Pokemon που κυκλοφορούν παγκοσμίως στην αγορά. Από το 1996 που κυκλοφόρησαν, υπάρχει ένας καταιγισμός από κάρτες, ενώ μερικές από αυτές πωλούνται για εξωφρενικά ποσά στο eBay ή σε online δημοπρασίες.

Σύμφωνα με το money.co.uk, οι κορυφαίες κάρτες που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή την στιγμή εκτιμάται πως κοστίζουν 1,2 εκατομμύρια λίρες. Μάλιστα ένας χρήστης του TikTok έκανε μια σπουδαία ανακοίνωση που έφερε τα πάνω - κάτω.

Ο χρήστης @Ryan's_Cardhouse κοινοποίησε στο προφίλ στο οποίο διατηρεί 15.600 θαυμαστές ένα βίντεο στο οποίο έλεγε: «Είναι τόσο ωραίο να βλέπεις τη διαδικασία σκέψης και τις δοκιμές που εν τέλει οδήγησαν στη δημιουργία της πρώτης εκτυπωμένη κάρτας Pokemon».

Στο κλιπ πρόσθεσε: «Αυτό δεν είναι κάτι που βλέπεις κάθε μέρα. Αυτή τη στιγμή προς πώληση είναι μερικές από τις πιο σπάνιες κάρτες Pokemon όλων των εποχών. Η συγκεκριμένη κάρτα φτιάχτηκε όταν οι δημιουργοί επέλεγαν ακόμα το μοτίβο στο στυλ για τις πρώτες κάρτες που κυκλοφόρησαν.

«Προφανώς αυτό δεν είναι το σχέδιο που τελικά επέλεξαν, γεγονός που κάνει αυτή την κάρτα τόσο σπάνια σήμερα. Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε την εν λόγω κάρτα, στείλτε μου ένα μήνυμα για να σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες», είπε κλείνοντας.

Από τη στιγμή που ανέβηκε στο TikTok, η ανάρτησή του συγκέντρωσε 19.000 likes και εκατοντάδες σχόλια από τους followers που ήθελαν να μάθουν την τιμή ενός τέτοιου συλλεκτικού κομματιού.

Ένας ενθουσιώδης χρήστης υπέθεσε: «Πιθανότατα 350.000 λίρες, αν όχι περισσότερο». Ένας άλλος συλλέκτης υπολόγισε: « Πρέπει να ζητάει περίπου 2,3 εκατομμύρια λίρες».

Ένας τρίτος σκέφτηκε: «Είναι μάλλον ανεκτίμητο». Και ένας τέταρτος αναφώνησε: «Αυτό είναι τρελό, ένα σετ σαν αυτό, ουάου.» Και ένας πέμπτος παραδέχτηκε: «Αυτό είναι ανεκτίμητο, αποκλείεται κάποιος να μπορεί να αντέξει οικονομικά κάτι τέτοιο».

Εδώ είναι οι πιο πολύτιμες κάρτες Pokemon που υπάρχουν στην αγορά:

1. Pikachu που φτάνει μέχρι και 1,2 εκατομμύρια λίρες.

2. Kangaskhan με το βαρύ ποσό των 350.000 λιρών.

3. Blastoise και Venusaur, το καθένα με 185.868 λίρες.

4. Rayquaza που εκτινάσσεται στις 73.062 λίρες.

5. Ivysaur που αγγίζει τις 54.797 λίρες.

Αναρωτιέστε αν στη συλλογή σας έχετε ένα κρυμμένο διαμάντι που μπορεί να σας αποφέρει δεκάδες χιλιάδες ευρώ; Ελέγξτε την κάτω γωνία της κάρτας για έναν κύκλο, ένα διαμάντι ή ένα αστέρι που υποδεικνύει τις κοινές, ασυνήθιστες και σπάνιες κάρτες αντίστοιχα.

Σε περίπτωση που εντοπίσατε ένα λευκό ή χρυσό αστέρι, έχετε στα χέρια σας ένα εξαιρετικά σπάνιο κομμάτι! Η λάμψη και τα σήματα που υποδηλώνουν πως μια κάρτα είναι πρώτης έκδοσης συχνά διογκώνουν την αξία...

*Mε πληροφορίες από dailystar

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή