Γκάλαντ: «Κόβουμε το χέρι της Χεζμπολάχ» - 70 ισραηλινές επιδρομές στον Λίβανο τον περασμένο χρόνο

Ο ισραηλινός στρατός αποκάλυψε σήμερα ότι κομάντος έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 70 επιδρομές στο Λίβανο κατά το παρελθόν έτος
1'

Ο υπουργός Άμυνας Γκάλαντ δήλωσε ότι το Ισραήλ «εξαλείφει τη Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο», επιθεωρώντας κατασχεμένα όπλα από τον IDF κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων τις προηγούμενες ημέρες, αποκάλυψε το υπουργείο Άμυνας.

«Επεκτείνουμε την επιχείρηση του IDF στο νότιο Λίβανο», δήλωσε ο Γκάλαντ, πολύ πριν η 98η Μεραρχία εισέλθει στον Λίβανο χθες το βράδυ.

«Όλα όσα βλέπετε εδώ - όπλα, πύραυλοι, εκρηκτικά, RPG, αυτά είναι πράγματα που βρέθηκαν από τον IDF, από όπου η δύναμη Radwan σχεδίαζε να επιτεθεί σε ισραηλινούς πολίτες, να τους σκοτώσει και να τους απαγάγει».

Ο ισραηλινός στρατός αποκάλυψε σήμερα ότι κομάντος έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 70 επιδρομές στο Λίβανο κατά το παρελθόν έτος.

«Εξαλείφουμε την οργάνωση Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο και κόβουμε το χέρι της, τη Δύναμη Radwan, κατά μήκος ολόκληρης της γραμμής επαφής», συνέχισε ο Γκάλαντ. «Αυτό που θα κάνουμε εδώ είναι μια έκφραση του νοήματος της επιστροφής των κατοίκων του βορρά στα σπίτια τους με ασφάλεια. Αλλάζουμε την κατάσταση ασφαλείας, από την αρχή μέχρι το τέλος».