ΗΠΑ: Βραζιλιάνα μοντέλο επέπλεε νεκρή στο λιμάνι μετά από πάρτι σε γιοτ ράπερ

Η Βιέιρα, με καταγωγή από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, φέρεται να έφτασε στη Φλόριντα με τον σύζυγό της πριν από δύο χρόνια, δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στιγμιότυπα από την πολυτελή ζωή τους
1'

Πυκνό μυστήριο καλύπτει τον θάνατο της Αντριάνα Βιέιρα από τη Βραζιλία, το πτώμα της οποίας βρέθηκε να επιπλέει στο λιμάνι του Μαϊάμι στη Φλόριντα μετά από πάρτι στο γιοτ ενός ράπερ, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε.

Η 31χρονη μητέρα ενός παιδιού φέρεται να πήγε για κολύμπι το βράδυ πριν βρεθεί στο νερό, ωστόσο ο θάνατός της ερευνάται από την αστυνομία.

Η Βιέιρα, με καταγωγή από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, φέρεται να έφτασε στη Φλόριντα με τον σύζυγό της πριν από δύο χρόνια και δημοσίευσαν φωτογραφίες από τον πλούσιο τρόπο ζωής τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο σύζυγός της, επέστρεψε λίγο αργότερα στη Βραζιλία για να μεγαλώσει μόνος του τον 6χρονο γιο τους.

Η μητέρα της, μιλώντας στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ ζήτησε να ερευνηθεί ο θάνατος της κόρης της, ενώ έφυγε για τις ΗΠΑ ώστε να παραλάβει τη σορό της, στην οποία θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση.

Μια στοιχειωμένη τελευταία φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από την Βιέιρα, την ημέρα πριν βρεθεί δείχνει δύο γυναίκες με μπικίνι σε ένα γιοτ με ένα μπουκάλι σαμπάνιας σε πρώτο πλάνο.

Το μοντέλο ήταν γνωστό στους οπαδούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως LadyRichForever.

Η Βιέιρα εργάστηκε επίσης ως χορεύτρια και μοντέλο στις ΗΠΑ και περπάτησε στην περσινή Miami Swim Week.

Η ροή της στο Instagram περιγράφει λεπτομερώς τη λαμπερή ζωή της στο τζετ σετ, με στιγμιότυπα από τη Νέα Υόρκη, το Λας Βέγκας και πάνω σε πολυτελή γιοτ.