Χαρμόσυνα νέα στο Μπάκιγχαμ - Έγκυος η πριγκίπισσα Βεατρίκη!

«Η Αυτού Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς ενημερώθηκε και οι δύο οικογένειες είναι ενθουσιασμένες με τα νέα», αναφέρει η ανακοίνωση
1'

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη είναι έγκυος και περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της, Edoardo Mapelli Mozzi, 40 ετών, που θα γεννηθεί στις αρχές της άνοιξης

«Η Βασιλική Υψηλότης Πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κ. Edoardo Mapelli Mozzi είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους μαζί στις αρχές της άνοιξης· έναν αδερφό για τον Wolfie, οκτώ ετών, και τη Sienna, τριών ετών», ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Η Αυτού Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς ενημερώθηκε και οι δύο οικογένειες είναι ενθουσιασμένες με τα νέα», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Η συγγένεια του βασιλιά με τη μέλλουσα μαμά είναι πολύ στενή αφού είναι η κόρη του αδελφού του, Άντριου.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη περιμένει το μωρό Νο 2 που θα έρθει την ερχόμενη Άνοιξη. Η Βεατρίκη και ο Mozzi, που έχουν έναν γιο, τον Christopher Woolf, γνωστό και ως "Wolfie", από προηγούμενη σχέση, είναι ήδη γονείς της κόρης τους Sienna Elizabeth. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2020 κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, γι 'αυτό ήταν μόνο 20 στενοί φίλοι και μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου.