Συνελήφθη πασίγνωστος άσος της Μάντσεστερ Σίτι για κλοπή

Ο Ματέους Νούνες αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες

Συνελήφθη πασίγνωστος άσος της Μάντσεστερ Σίτι για κλοπή
1'

Ο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, Ματέους Νούνες, φέρεται να συνελήφθη ως ύποπτος για κλοπή κινητού τηλεφώνου σε νυχτερινό κέντρο της Μαδρίτης.

Ο 26χρονος μέσος φέρεται να κρατήθηκε στη ντίσκο La Riviera και να οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα για ανάκριση. Η ισπανική εφημερίδα El Mundo ανέφερε ότι η σύλληψη έγινε γύρω στις 5.30 το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου.

Ανέφερε ότι ο Νούνες κατηγορήθηκε ότι πήρε το τηλέφωνο από έναν 58χρονο άνδρα, ο οποίος είχε προσπαθήσει να τον φωτογραφίσει χωρίς άδεια στις τουαλέτες του νυχτερινού κέντρου. Ο Πορτογάλος διεθνής φέρεται να έχει θυμώσει, άρπαξε τη συσκευή και αρνήθηκε να την επιστρέψει.

Σύμφωνα με την El Mundo, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη αφού κλήθηκε στο κλαμπ και επιβεβαίωσε ότι ο ποδοσφαιριστής είχε ακόμα το τηλέφωνο. Ο γεννημένος στη Βραζιλία Nunes συνελήφθη στο κλαμπ προτού μεταφερθεί σε αστυνομικό τμήμα στη γειτονιά Arganzuela της Μαδρίτης.

Λέγεται ότι ο πρώην παίκτης της Γουλβς αφέθηκε ελεύθερος λίγες ώρες αργότερα μετά από παρέμβαση δικηγόρου. Η El Mundo ανέφερε ότι αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες και πιθανή δίκη για το περιστατικό.

Η Αστυνομία της Μαδρίτης δεν έκανε κάποιο σχόλιο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή