Μίκαελ Σουμάχερ: Ο μοναδικός όρος που επιβλήθηκε σε όσους τον συνάντησαν

Αρκετοί από όσους έδωσαν το «παρών» στον γάμο της κόρης του Μίκαελ Σουμάχερ είχαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά 
Αρχείου - AP
2'

Οι καλεσμένοι στη φερόμενη «πρώτη δημόσια εμφάνιση» του Μίκαελ Σουμάχερ, -έπειτα από 11 χρόνια- έπρεπε να τηρήσουν έναν αυστηρό κανόνα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ο θρύλος της Formula 1 δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τότε που υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, την ώρα που έκανε σκι, τον Δεκέμβριο του 2013. Στην πορεία, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο. Έκτοτε αναρρώνει στο πλευρό της οικογένειάς του, σε ιδιαίτερα προστατευμένο περιβάλλον και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εξ ου και οι ενημερώσεις σχετικά με την πορεία της υγείας του ήταν ελάχιστες, προκειμένου να διαφυλαχθεί η ιδιωτικότητα.

Την περασμένη εβδομάδα ωστόσο, η κόρη του Μίκαελ Σουμάχερ, η Τζίνα, παντρεύτηκε σε μια ιδιωτική τελετή, σ’ ένα κτήμα στη Μαγιόρκα. Και ενώ δεν έχει υπάρξει ξεκάθαρη επιβεβαίωση, το γερμανικό μέσο ενημέρωσης «BILD» αναφέρει ότι είναι «πολύ πιθανό» ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 να ήταν παρών στην τελετή.

Την ίδια ώρα, υποστηρίζεται ότι οι επισκέπτες στη γαμήλια τελετή κλήθηκαν να τηρήσουν έναν πολύ αυστηρό κανόνα. Ειδικότερα, έπρεπε να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα στην ασφάλεια του κτήματος, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα μπορούσαν να τραβήξουν εικόνες του Μίκαελ Σουμάχερ και στη συνέχεια να τις διαρρεύσουν στον Τύπο.

Πιστεύεται επίσης, πως παρών ήταν και ο αδελφός του Σουμάχερ. Μάλιστα, στενοί φίλοι του θρύλου της F1 είχαν την ευκαιρία να τον πλησιάσουν και στη συνέχεια, μοιράστηκαν τις στιγμές μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης. Ένας από αυτούς είναι ο πρώην διευθυντής της ομάδας του στη Ferrari, Jean Todt.Ο ίδιος είπε πως «ο Μίκαελ είναι εδώ, οπότε δεν μου λείπει».

*Με πληροφορίες από sportbible

Σχετικές ειδήσεις