Τραγωδία: Οι τελευταίες στιγμές 24χρονης - Κατέγραψε καρέ καρέ τον τραγικό θάνατό της

Συγκλονίζουν οι πανικόβλητες κραυγές της φίλης της, τη στιγμή που η 24χρονη πέφτει στο κενό
2'

Οι τελευταίες στιγμές μιας 24χρονης, ενώ διασκέδαζε με μία φίλη της, καταγράφηκαν σε ένα βίντεο.

Η Arina Glazunova από τη Μόσχα, η οποία βρισκόταν στην Τυφλίδα της Γεωργίας, φαίνεται στα πλάνα να περπατάει σε ένα πεζοδρόμιο τραγουδώντας την επιτυχία του ρωσικού boyband Hunger Boys "For The Last Time" στις 27 Σεπτεμβρίου.

Η Arina φαίνεται να κοιτάζει προς την κάμερα του τηλεφώνου της φίλης της χωρίς να κοιτάζει πού πηγαίνει. Ενώ συνεχίζει να τραγουδά, η κάμερα του τηλεφώνου γυρίζει στη φίλη της, τα μάτια της οποίας ανοίγουν ξαφνικά διάπλατα από φρίκη καθώς βλέπει την 24χρονη να χάνεται με το κεφάλι πάνω από την άκρη ενός τοίχου και σε μια υπόγεια διάβαση.

Οι πανικόβλητες κραυγές της Arina ακούγονται για λίγο στο κλιπ πριν γίνει μαύρο.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά την πτώση, αλλά αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ είχε σπάσει τον λαιμό της.

Έκτοτε, ο σταθμός του υπόγειου σιδηρόδρομου όπου σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα έχει μετατραπεί σε μνημείο όπου πολλοί αφήνουν λουλούδια.

Αρκετοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δήλωσαν συγκλονισμένοι με αρκετούς να σχολιάζουν την ασφάλεια της εισόδου του υπόγειου σταθμού.

Ο φρικιαστικός θάνατος της 24χρονης έρχεται λίγες μέρες μετά τον τραγικό θάνατο ενός Τούρκου TikToker μετά από πτώση από τον πέμπτο όροφο πολυτελούς πολυκατοικίας.

Ο Kubra Aykut, 26 ετών, βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Sultanbeyli της Κωνσταντινούπολης την περασμένη Δευτέρα.

Ένα σημείωμα αυτοκτονίας φέρεται να βρέθηκε μαζί με το σώμα της, μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα και η σορός της μεταφέρθηκε για ιατροδικαστική εξέταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο.