Κτηνωδία στη Νότια Αφρική: Αγρότης πυροβόλησε δύο γυναίκες και τις τάισε στα γουρούνια

Σάλος έχει προκληθεί στη Νότια Αφρική

Κτηνωδία στη Νότια Αφρική: Αγρότης πυροβόλησε δύο γυναίκες και τις τάισε στα γουρούνια
Associated Press
1'

Μια απίστευτη κτηνωδία έχει συγκλονίσει σύσσωμη τη Νότια Αφρική, καθώς ένας αγρότης με τη βοήθεια δύο εργατών, πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο γυναίκες και στη συνέχεια προκειμένου να εξαφανίσει τα πτώματα τους, τις τάισε στα γουρούνια.

Όπως αναφέρει το BBC, πρόκειται για την 45χρονη Μαρία Μαγκάτο και την 34χρονη Λουσία Ndlovu, οι οποίες έψαχναν για τροφή στη φάρμα τον Αύγουστο του 2024. Η φάρμα βρίσκεται στην επαρχία Λιμπόπο της Νοτίου Αφρικής. Έπειτα, οι τρεις άνδρες τις πυροβόλησαν και στη συνέχεια για να ξεφορτωθούν τα πτώματά τους, τα τάισαν στα γουρούνια της φάρμας.

Το δικαστήριο καλείται να αποφασίσει εάν θα δώσει εγγύηση στον ιδιοκτήτη της φάρμας τον 60χρονο Zachariah Johannes Olivier καθώς και στους υπαλλήλους του τον 19χρονο Adrian de Wet και τον 50χρονο William Musora, οι οποίοι τον βοήθησαν στη δολοφονία.

Σημειώνεται πως οι τρεις άνδρες δεν έχουν κληθεί ακόμη σε απολογία κάτι που θα συμβεί όταν αρχίσει η δίκη σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Οι δράστες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις κατηγορίες περί απόπειρας δολοφονίας, καθώς πυροβόλησαν και τον σύζυγο Ndlovu - ο οποίος βρισκόταν μαζί με τις γυναίκες στη φάρμα και επέζησε του πυροβολισμού - καθώς και για κατοχή πυροβόλου όπλου χωρίς άδεια.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή