Ισραήλ: Θρήνος για την 30χρονη Σαχάρ - Ειχε συγγενείς στην Ελλάδα

Πως σχετίζεται η 30χρονη που έχασε τη ζωή της ύστερα από τρομοκρατικό χτύπημα με την χώρα μας

Ισραήλ: Θρήνος για την 30χρονη Σαχάρ - Ειχε συγγενείς στην Ελλάδα
1'

Εκτός από τον τραγικό χαμό του 26χρονου Έλληνα Ιωνά Καρούση μετά από τρομοκρατικό χτύπημα στο μετρό του Τελ Αβίβ, υπήρχε ακόμη ένας άνθρωπος ο οποίος σχετίζεται με την χώρα μας.

Η Σαχάρ Γκόλντμαν, η 30χρονη κοπέλα που έχασε τη ζωή της στο μοιραίο μετρό έχει συγγενική σχέση με έναν Έλληνα που ονομάζεται Ιωανάθαν Ιατρού. Είναι μάλιστα ξαδέρφια εξ αγχιστείας και πολύ αγαπημένο του πρόσωπο όπως ανέφερε ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε με τη δημοσιογράφο του Star.

Η νεαρή κοπέλα που είχε παντρευτεί μόλις πριν από ένα χρόνο, είχε πάει να βοηθήσει μια φίλη της στην πόλη Ραμάτ Γκαν και δυστυχώς επιβιβάστηκε στο μοιραίο συρμό του μετρό για να επιστρέψει στο σπίτι της με αποτέλεσμα να χάσει τελικά τη ζωή της.

Τραγική ειρωνεία είναι πως ο ξάδερφός της πληροφορήθηκε από τις ειδήσεις για τον χαμό της όταν είδε το όνομά της και τις φωτογραφίες της να συγκαταλέγονται στα θύματα του φονικού. Περνούσαν όπως δήλωσε στην Β. Καραγεωργίου μαζί κάθε χρόνο την εβραϊκή πρωτοχρονιά που είναι σήμερα, μαζί με όλη τους την οικογένεια. Δυστυχώς όμως φέτος δεν τα κατάφεραν. Η 30χρονη Σαχάρ ήταν χορεύτρια και συγγενείς της την περιγράφουν ως μια κοπέλα με αρχές και πηγαία αισιοδοξία.

Δείτε το ρεπορτάζ του STAR

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή