Διέκοψε ζωντανή σύνδεση για να σώσει γυναίκα από τυφώνα (Video)

Ο μετεωρολόγος διέκοψε τη ζωντανή του μετάδοση για τον τυφώνα Helene 
1'

Ένας μετεωρολόγος έξω από την Ατλάντα διέκοψε τη ζωντανή του μετάδοση για τον τυφώνα Helene την Παρασκευή για να σώσει μια γυναίκα από αυτοκίνητο, όπου είχε εγκλωβιστεί από τις πλημμύρες. Δείτε στο βίντεο την εντυπωσιακή διάσωση.

Σύμφωνα με την washingtonpost, ενώ αναφερόταν στις καταστροφές, ο μετεωρολόγος του Fox Weather, Bob Van Dillen άκουσε τις εκκλήσεις της γυναίκας για βοήθεια. Χωρίς να περιμένει τις αρχές, που αδυνατούσαν να φτάσουν έγκαιρα, βούτηξε στα νερά και την έβγαλε με ασφάλεια.

Μετά τη διάσωση, ο Van Dillen επέστρεψε στο πρόγραμμα «Fox & Friends» και περιέγραψε τις τεταμένες στιγμές. Αναφέρθηκε στην πανικόβλητη γυναίκα που ήταν ακόμα δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας της, με το παράθυρο του αυτοκινήτου μόνο ελαφρώς ανοιχτό.

Οι πλημμύρες είχαν δημιουργήσει τόσο μεγάλη πίεση στο όχημα, καθιστώντας δύσκολο το άνοιγμα της πόρτας. Αν και οι πυροσβέστες έφτασαν περίπου 15 λεπτά αργότερα, ο Van Dillen εξήγησε πως οι υπηρεσίες πρώτης ανάγκης ήταν ήδη υπερφορτωμένες λόγω των πολυάριθμων περιστατικών.

Τέλος, σύμφωνα με το Λευκό Οίκο, τουλάχιστον 119 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε έξι πολιτείες και αξιωματούχοι φοβούνται ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί. Ακόμη, ο αριθμός των αγνοουμένων ξεπερνά τους 600.

Σχετικές ειδήσεις