Diddy: O άγριος τσακωμός του ράπερ με τον ηθοποιό Ντένζελ Ουάσιγκτον

Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον κάποτε «ούρλιαξε» στον ράπερ Diddy μετά από ένα ολονύχτιο πάρτι το 2003, σύμφωνα με νέες πληροφορίες

Diddy: O άγριος τσακωμός του ράπερ με τον ηθοποιό Ντένζελ Ουάσιγκτον
AP
2'

Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον φέρεται να τσακώθηκε έντονα με τον Σον «Ντίντι» Κομπς μετά από ένα πάρτι το 2003. Πηγή αποκάλυψε στο Us Weekly ότι ο 69χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, είχε διαπληκτιστεί κάποτε άγρια με τον μουσικό παραγωγό, με τους δύο άνδρες να ανταλλάσσουν φωνές.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες ο Ντένζελ ούρλιαξε, «Δεν σέβεσαι κανέναν»» στον μεγιστάνα της χιπ χοπ, ο οποίος επί του παρόντος περιμένει να δικαστεί για μία σειρά απο κατηγορίες για επιθέσεις΄, μαστρωπεία και σεξουαλικά εγκλήματα

[Ο Ντένζελ και η σύζυγός του, Πωλέτα Ουάσινγκτον] διασκέδαζαν σε ένα πάρτι μέχρι τα ξημερώματα [με τον Ντίντι] και είχαν δει κάτι και βγήκαν έξω», είπε η πηγή στο ρεπορτάζ. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ο ​​Ουάσινγκτον και ο «Diddy» εμφανίζονταν μαζί σε πολλές περιπτώσεις, όπως τα βραβεία Essence το 2001, η πρώτη ορκωμοσία του πρώην Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα το 2009 και δύο αγώνες στο ΝΒΑ.

Δεν είναι ξεκάθαρο για τι τσακώνονταν οι άνδρες, αλλά δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο καυγάς σχετίζεται με τις τρέχουσες ποινικές κατηγορίες του μουσικού. Την ίδια στιγμή γνωστός δικηγόρος που εκπροσωπεί φερόμενα θύματα του Diddy, είπε ότι ο «κατάλογος» των συνεργών του Ντίντι περιλαμβάνει «ισχυρά στελέχη ξενοδοχείων και φαρμακοβιομηχανιών», λέει ο δικηγόρος

Δύο δεκαετίες μετά το υποτιθέμενο περιστατικό, ο Ντίντι κρατείται στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης του Μπρούκλιν καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για συνωμοσία εκβιασμού και εμπορία ανθρώπων. Την Τρίτη, άλλα 120 θύματα τον κατηγόρησαν για σεξουαλική κακοποίηση σε διάστημα 25 ετών, με πολλά ανήλικα θύματα, συμπεριλαμβανομένου ενός 9χρονου, ανάμεσά τους.

Οι ισχυρισμοί έγιναν από τον δικηγόρο του Τέξας, Tony Buzbee, ο οποίος ανακοίνωσε ότι εκπροσωπεί 120 νέα θύματα που πιστεύει ότι έχουν νόμιμες υποθέσεις εναντίον του ράπερ που έγινε μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης. Από τα 120 νέα θύματα, τα 25 ήταν ανήλικα όταν η φερόμενη κακοποίηση συνέβη από το 1991 μέχρι σήμερα, αποκάλυψε ο Buzbee.

Τα νεότερα θύματα ήταν 9, 14, 15 ετών όταν υπέστησαν κακοποίηση, ανακοίνωσε ο δικηγόρος σε συνέντευξη Τύπου στο Χιούστον την Τρίτη. Ο Diddy ίδρυσε την Bad Boy Records το 1993, τη δισκογραφική που ξεκίνησε την καριέρα των Notorious B.I.G., French Montana και Machine Gun Kelly.

Χιλιάδες τηλεφωνήματα με νέες κατηγορίες έχουν κατακλύσει το δικηγορικό γραφείο του Buzbee από τότε που οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς ανακοίνωσαν μια ομοσπονδιακή κατηγορία εναντίον του Ντίντι και τον συνέλαβαν την περασμένη εβδομάδα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή