Η Τζένιφερ Άνιστον απαντά σε όλες τις φήμες που την αφορούν

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ και απάντησε σε όλες τις φήμες που έχουν γραφτεί για εκείνη

Η Τζένιφερ Άνιστον απαντά σε όλες τις φήμες που την αφορούν
2'

Στην πολύχρονη καριέρα της, η Τζένιφερ Άνιστον έχει βρεθεί πολλές φορές στα εξώφυλλα και τα πρωτοσέλιδα των tabloid ΜΜΕ. Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλές «τρελές» φήμες για εκείνη. Ποιες όμως είχαν κάποια δόση αλήθειας;

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, ο οποίος της ζήτησε να απαντήσει ποιες φήμες που έχουν γραφτεί για εκείνη ήταν αληθινές και ποιες όχι. Η αρχή έγινε με πρόσφατο εξώφυλλο περιοδικού, με τίτλο «Η αλήθεια για την Τζεν και τον Μπαράκ». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Άνιστον και Ομπάμα έχουν «εμμονή» ο ένας με τον άλλον, ενώ η πρώην Πρώτη Κυρία νιώθει «προδομένη».

Η Άνιστον έβαλε τα γέλια όταν ρωτήθηκε για αυτό το εξώφυλλο. «Δεν εκνευρίστηκα καθόλου», είπε για την αντίδρασή της όταν το είδε. «Τον έχω συναντήσει μία φορά, ξέρω καλύτερα τη Μισέλ παρά εκείνον», συμπλήρωσε αναφερόμενος στον Μπαράκ Ομπάμα.

Από την άλλη, επιβεβαίωσε ότι έχει κάνει θεραπεία προσώπου με σπέρμα σολομού, αλλά πως όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό έχει μαζί της ένα βαζάκι με ελιές, αλλά δεν έχει εγκαταστήσει στο σπίτι της φίλτρο αντιγήρανσης για τους σκύλους της αξίας 4.000 δολαρίων.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει σε σακουλάκι στάχτη του νεκρού ψυχολόγου της, έμεινε για λίγα δευτερόλεπτα άφωνη. «Είναι λίγο αλήθεια… ακούγομαι σαν να χρειάζομαι πραγματικά ψυχολόγο. Είναι μεγάλη ιστορία», απάντησε.

Η Τζένιφερ Άνιστον ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μαύρη ζώνη στο ζίου ζίτσου, αλλά είναι αλήθεια πως κάποτε την πλησίασε φωτογράφος ενώ ήταν γυμνή σε σάουνα.

Επίσης, πράγματι όταν ήταν 11 ετών ένα έργο της εκτέθηκε στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Νέας Υόρκης, μαζί με εκείνα συμμαθητών της.

Τέλος, ο Τζίμι Κίμελ τη ρώτησε αν όντως την έβαζαν να χορεύει τον χορό της κοιλιάς την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν ήταν παιδί.

«Οποιαδήποτε στιγμή, όχι μόνο την παραμονή των Χριστουγέννων. Οι Έλληνες λατρεύουν τα οικογενειακά τραπέζια», απάντησε και σημείωσε ότι της ζητούσαν να σηκωθεί και να χορέψει, όπως άλλοι λένε στα παιδιά τους να παίξουν πιάνο μπροστά σε συγγενείς.

«Αγχώνομαι τόσο όταν φίλοι το κάνουν αυτό στα παιδιά τους λόγω του τραύματος που έπρεπε να χορεύω χορό της κοιλιάς μπροστά σε θείες και παππούδες», κατέληξε.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή